18 yaş üstü olan herkes kredi kartlarına baksın! O 3 banka limitleri arşa çıkardı

Kredi kartlarında limit güncellemesine gidildi. Vakıfbank, Ziraat Bankası ve Halkbank 18 yaş üstü olan herkesin kredi kart limitlerini güncelledi.

18.04.2024-16:23 - (Son Güncelleme: 18.04.2024-16:23) 18 yaş üstü olan herkes kredi kartlarına baksın! O 3 banka limitleri arşa çıkardı

Merkez Bankası’nın yapmış olduğu açıklamalardan sonra, bankalarda peş peşe farklı sistemlerle müşterilerini bankada tutmaya devam ediyor. Bu defa bomba 3 farklı bankadan geldi. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank müşterisi olan vatandaşların kredi kartı limitleri yükseltmeye başlandı. 18 yaş üstü olan herkesin kredi kartı varsa güncel limitler peş peşe aktarılmaya başlandı. Vatandaşların kredi kartlarının güncellemesi ile daha kolay kredi çekebilmelerini sağlayan bu 3 banka, ihtiyaç kredisi faizlerinde de düşük oranlarla vatandaşın yüzünü güldürecek fırsatı paylaştı. 

18 - 80 yaş arası herkes faydalanabilecek

Merkez Bankası tarafından yapılan açıklama sonrasında bankalar tek tek yeni stratejilerini yönetmeye başladı. Vakıfbank, Ziraat Bankası ve Halkbank’tan ise yepyeni bir fırsat paylaşıldı. Bu 3 bankadan kredi kartı olan vatandaşların kredi kartı limitleri taleplerine göre artırılabilecek. Yüksek limitli kredi kartına ihtiyacı olan vatandaşlar, internet şubeleri aracılığıyla ya da kendilerine en yakın şubeyle kart limitlerine arttırabilecek. Bu yönteme ek olarak SMS yöntemi sayesinde de kredi kartlarında limit artışı yapılabilecek.

18 yaş üstü olan herkes kredi kartlarına baksın! O 3 banka limitleri arşa çıkardı

Bankalar tarafından sunulan bu fırsat sayesinde vatandaşlar düşük faize ihtiyaç kredisinden de faydalanabilecek. Özellikle ihtiyaç kredisi, konut kredisi ya da taşıt kredisi çekerken vatandaşların kredi notuna bakılırken; bu yüksek limitli kredi kartları kredi notunu yükseltecek.

Kredi kartı limiti nasıl yükseltilir?

Kredi kartı limitini yükseltmek isteyen vatandaşlar eğer otomatik limit artışı talebinde bulunmadıysa manuel olarak bu talebi iletmeleri gerekiyor. Dileyen vatandaşlar mobil bankacılık ya da resmi internet sitesi üzerinden bu talebi kolaylıkla iletebilir. Buna ek olarak SMS yöntemiyle de limit artışı için talimat verilebilir. Son olarak en yakın banka şubesine giderek de limit artış talebinde bulunabilirsiniz.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal