18 yaş üstü gençlere emeklilere müjde! Aylık 4.450 TL evinize yerleşeceksiniz

18 yaş üstü olan gençlere müjdeli haber Bir Evim tarafından verildi! Bir Evim aylık uygun fiyatlı taksitlerle genç vatandaşların ev sahibi olmasına alan açıyor.

06.03.2024-13:37 - (Son Güncelleme: 06.03.2024-16:26) 18 yaş üstü gençlere emeklilere müjde! Aylık 4.450 TL evinize yerleşeceksiniz

18 yaş üstü olan gençlere müjdeler verildi! Özellikle bu dönemler içerisinde konut sahibi olmanın bir hayli zor olduğu süreçte, Bir Evim yeni bir kampanya başlattı. Yeni evlenecek çiftlere ya da bekar şehir dışında yaşayacak çiftlere müjdeli haber Bir Evim tarafından verildi. Aylık olarak 4.450 TL tutarında ödeme sağlayarak konut sahibi olmanız mümkün olacak. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından lisanslı Bir Evim birlikte kolay kampanyası adı altında kredisiz peşinatsız konut sahibi olmanızı sağlayacak. 

Peşinat ödemesi yapmadan konut sahibi olmak mümkün

Bir Evim tarafından başlatılan 18 yaş üstü gençlere konut kampanyası doğrultusunda peşinat ödemesi yapmadan gençlerin konut sahibi olması mümkün olacak. Aylık 4.450 TL tutarındaki ödemelerle ve belirlemiş olduğunuz vade seçenekleriyle ev sahibi olmak mümkün olacak. Sizlerde yeni yılda konut sahibi olmak istiyor ve aylık 4.450 TL’den başlayan fiyatlarla ödeme yapabilirim diyorsanız; Bir Evim birlikte kolay kampanyasından muhakkak göz atmalısınız. 

Ayda 4.450 TL taksitle ev alınacak

Ne krediye gerek var ne de faize

Bir Evim tarafından başlatılan birlikte kolay konut kampanyası doğrultusunda kredi söz konusu olmadan uygun fiyatlarla konut sahibi olacaksınız. Özellikle bankalar tarafından verilen konut kredileri faizlerinin bir hayli yüksek olması, vatandaşların konut sahibi olma hayallerinin suya düşmesine sebebiyet vermişti. Tam da bu noktada Bir Evim tarafından müjdeli haber duyuruldu! 18 yaş üstü olan tüm gençlere 4.450 TL tutarından başlayan fiyatlarda konut sahibi olunmasına imkan tanınacak. 

Sizler de hayallerinizi daha fazla ertelemek istemiyorsanız, bir taşınmaz sahibi olup yatırım yapmak istiyorsanız; Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu lisanslı olan bu konut kampanyasına muhakkak göz atmalısınız. Ne kredinin ne de peşinatın olduğu Bir Evim konut kampanyası doğrultusunda her bütçeye uygun taksitler de mümkün. Hemen Bir Evim resmi internet sayfası üzerinden formu doldurabilir, güncel tekliflere ulaşım sağlayabilirsiniz.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal