Geçtiğimiz günlerde yoğun kar yağışlarının etkisi altına giren İstanbul'da yeniden kar yağışının beklenildiği yönünde yapılan açıklamalar sonrası kent genelinde yeni tedbirler alındı. İstanbul Valiliği alınan tedbirleri yazılı açıklama ile yaparken vatandaşlar toplu taşımalar ile ilgili herhangi bir önlem alınıp alınmadığını sorgulamaya başladı.
Megakentte 18 Mart günü başlayacak olan kar yağışının hafta sonu da etkisini göstermesi bekleniyor. İstanbul Valiliği tarafında yapılan açıklamada ise 18 Mart Cuma günü tüm kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personellerin 1 gün süreli idari izinli sayılacağı bildirilirken vatandaşlar toplu taşımaların çalışıp çalışmadığı bilgisine ulaşmaya çalıştı.
İstanbul Valiliği'nden konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmazken, toplu taşımalar hakkında alınan karara ilişkin bir bilgi gelmesi halinde detaylar haberimizin içinde yer alacaktır.