17 Bin 504 Vatandaş Yurtlardan Ayrıldı

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, yurtlarda 13 bin 968 kişinin karantinada olduğunu, 17 bin 504 kişinin ise yurtlardan tahliye edildiğini duyurdu.

11.04.2020-11:47 - (Son Güncelleme: 11.04.2020-17:57) 17 Bin 504 Vatandaş Yurtlardan Ayrıldı

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, yurtlarda 13 bin 968 kişinin karantinada olduğunu, 17 bin 504 kişinin ise yurtlardan tahliye edildiğini duyurdu.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, yaptığı açıklamada, yeni tip coronavirüsle mücadelede alınan tedbirler çerçevesinde yurt dışından ülkeye gelen 13 bin 968 vatandaşın Bakanlığa bağlı 63 şehirdeki yurtlarda misafir edildiğini ifade etti.

14 gün yurtlarda karantinada kalan 17 bin 504 vatandaşın yurtlardan tahliye edildiğini ifade eden Bakan Kasapoğlu, "Bu kritik süreci toplum olarak en müspet şekilde atlatacağımıza inanıyorum. Yurtlarımızdaki çalışma arkadaşlarıma bu süreçteki gayretleri, fedakarlıkları nedeniyle teşekkür ediyorum. Misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlama noktasında hummalı bir çalışma yürütüyoruz” sözlerine yer verdi.

Bakan Kasapoğlu, ayrıca şu ifadeleri kullandı:

"Yurtlarımızda 14 günlük karantina sürelerini tamamlayarak ayrılan vatandaşlarımıza sağlıklı ve huzur dolu günler diliyorum. Onların bu süreyi en iyi şekilde geçirmeleri adına elimizden gelen bütün gayreti gösterdiğimizi özellikle belirtmek istiyorum. Bu anlamda bütün çalışma arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Yurtlarımızda gözlem altında tutulan vatandaşlarımızın her birinin karantina kuralları gereği ayrı odalarda kaldıklarını bir kez daha özellikle belirtmek istiyorum. Her şey misafirlerimizin sağlığı ve huzuru için. Bu anlamda en yakın zamanda sağlıklı bir şekilde misafirlerimizi uğurlamayı ümit ediyorum."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal