15 Yaşında Şehit Olan Eren Bülbül, Doğum Gününde Unutulmadı

Trabzon'da, 3 yıl önce PKK'lı teröristlerin erzak çaldığını güvenlik güçlerine bildirirken öldürülen Eren Bülbül (15), doğum gününde hatırlandı.

02.01.2020-11:47 - (Son Güncelleme: 02.01.2020-12:04) 15 Yaşında Şehit Olan Eren Bülbül, Doğum Gününde Unutulmadı

Trabzon'da, 3 yıl önce PKK'lı teröristlerin erzak çaldığını güvenlik güçlerine bildirirken öldürülen Eren Bülbül (15), doğum gününde hatırlandı.
Trabzon'un Maçka ilçesinde 11 Ağustos 2017'de PKK'lı teröristlerin erzak çaldığını ihbar eden ve girdikleri evi gösterirken teröristlerin açtığı ateşle Jandarma Astsubay Başçavuş Ferhat Gedik ile birlikte şehit olan Eren Bülbül’ün şehit olmasının ardından 3 yıl geçti. Öldürülmeden önce sosyal medyadaki hesabında 'Biri de çıkıp demiyor ki Eren iyi ki varsın' paylaşımının görülmesiyle Türkiye’yi hüzne boğan Eren Bülbül, doğum gününde unutulmadı. 1 Ocak 2002 doğumlu şehit Eren Bülbül için, sosyal medyada binlerce takipçi paylaşım ve yorumlarda bulundu.
'İYİ DOĞDUN EREN' MESAJLARI
Takipçiler, şehit Eren Bülbül'ün unutulmayan fotoğraflarını, 'İyi ki varsın Eren, doğum günün kutlu olsun', 'İyi ki varsın Eren, bu millet seni asla unutmayacak', "Yaşasaydı 18 yaşında bir delikanlı olacaktı. Doğumun ve şehadetin mübarek olsun Eren Bülbül', 'Bu vatanda Erenler bitmez!, Bu vatanda Er bitmez! İyi ki varsın, İyi ki doğdun Eren' yorumlarıyla sayfalarında paylaşıp, kutlama ve anma mesajları yayımladı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal