15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde çifte kaza: 7 araç karıştı, çok sayıda yaralı var

İstanbul'un önemli ulaşım arterlerinden biri olan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü üzerinde meydana gelen olayda, alınan bir ihbar üzerine emniyet, itfaiye ve sağlık ekipleri hızla olay yerine sevk edildi. Bilgilere göre, ekipler ilk kazaya müdahale ederken köprü üzerinde ikinci trafik kazası meydana geldi.

13.01.2024-09:33 - (Son Güncelleme: 13.01.2024-18:01) 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde çifte kaza: 7 araç karıştı, çok sayıda yaralı var

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde bugün meydana gelen zincirleme trafik kazasında, Anadolu-Avrupa yönünde seyir halindeki C.A. idaresindeki 34 CVG 730 plakalı Otomobil ile N.B'nin kullandığı 34 TFN 05 plakalı ticari taksi çarpıştı. Bu çarpışmanın ardından ise 5 araç daha kazaya karıştı.

7 Araç karıştı!

İhbar üzerine olay yerine intikal eden ekipler, çarpmanın etkisiyle sıkışan taksi sürücüsü N.B.'yi kurtarmak için itfaiye ekiplerini seferber etti. Yoğun çaba sonucu sıkışmış olan N.B., itfaiye ekipleri tarafından güvenli bir şekilde araçtan çıkarıldı. Yaralılar arasında bulunan C.A. ve N.B., ambulanslarla yakındaki hastanelere sevk edildi. Sağlık ekiplerinin müdahalesi sürerken, yaralıların durumlarıyla ilgili net bilgiler henüz paylaşılmadı. Ekiplerin müdahalesi sırasında, Avrupa-Anadolu yönünde seyreden 3 aracın karıştığı ikinci bir Trafik Kazası yaşandı. Bu kazada da bir kişi yaralandı ve hemen hastaneye kaldırıldı. Toplam 7 aracın karıştığı kazada emniyet güçleri, oluşan trafik yoğunluğu azaltırken, her iki kazayla ilgili detaylı inceleme başlattı.


Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal