15 Temmuz darbe girişimi unutulmadı! 81 ilde halk sokaklarda

15 Temmuz darbe girişiminden sonra tüm Türkiye demokrasi nöbeti tutmaya başladı. Darbe sonrasında 15 Temmuz resmi tatil ilan edilirken bugün de meydanlarda etkinlikler düzenleniyor.

15.07.2022-09:29 - (Son Güncelleme: 15.07.2022-09:29)

81 ilde binlerce vatandaş meydanlara koştu. 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı ile tüm halk meydanlarda bir araya geldi. Demokrasi nöbeti tutan vatandaşlar meydanları boş bırakmadı. 

Demokrasi nöbeti tutulmaya devam ediyor

15 Temmuz darbe girişiminde 81 ilde binlerce vatandaş 27 gün boyunca meydanlarda nöbet tuttu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı ile meydanlara koşan vatandaşlar bir an olsun Meydanları boş bırakmadı. Darbe girişimi sonrasında 15 Temmuz resmi tatil ilan edildi. Her yıl etkinliklerle kutlanırken bu anlamlı günde vatandaşlar meydanlarda bir araya geliyor. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ankara'da şehit aileleri ile bir araya gelecek. Millet Camii'nde cuma namazı kılındıktan sonra Hatmi Şerif okunacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan Daha sonra İstanbul Saraçhane'de vatandaşlara seslenecek. 

15 Temmuz'da Halk Sokaklarda

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal