15 Saniye İçinde 2 Kilo Altını Çalarak Kayıplara Karıştılar!

Ümraniye'de bir kuyumcu kuryesinin aracının önünü kesen maskeli ve silahlı dört şahıs, araçta olan iki kilo altın ve bir miktar parayı çalarak kayıplara karıştı. Bölgeye giden ekipler, zanlıları yakalamak için operasyon başlattı.

20.07.2020-17:04 - (Son Güncelleme: 20.07.2020-17:30)

 

Ümraniye Tantavi Mahallesi Mavera Caddesi üstünde yaşanan hadisede kuyumcu kuryesi olan Vehbi Arslan, 34 ZK 1503 plakalı aracıyla cadde üzerinde hareket ettiği esnada içinde silahlı şahısların olduğu bir araba tarafından önü kesildi.

Araçtan inen tıbbi maskeli 2 zanlıdan biri önce Vehbi Arslan'ın aracına yanaşarak cama vururken diğer zanlı da camdan içinde iki kilo altın ve 120 bin TL para olan çantayı alarak firar etti. Zanlılardan biri kaçtığı esnada araçtan ateş etti. İhbar üzerine hadise yerine oldukça polis ekibi sevk edilirken Arslan, hadisenin ardından şoka girdi. Haberi alan yakınları da olay yerine giderek Arslan'a destek oldu. Emniyet güçleri, zanlıları yakalamak için operasyon başlatırken hırsızlık anı güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, Vehbi Arslan'ın aracının önünü beyaz aracın içinde olan zanlılar tarafından kesildiği, araçtan inen zanlıların Vehbi Arslan'a yaklaştığı ve 15 saniye içerisinde araçtaki çantayı alarak oradan kaçtıkları görülüyor.

Vehbi Arslan, 'Sultanbeyli'den geliyordum. Şu yoldan geldim, takip ediyorlar zannettim. Şuraya döndüm, önüme kırdılar. Sonra iki kişi geldi önüme doğru. Tanıdık birisi mi acaba dedim. Yaklaştılar, birisi silahını çıkarttı, dipçikle cama vurdu. Öbürü de öbür camdan geldi çantamı çekti aldı gitti. Arabaya da iki el ateş attı. Çekti gitti. 2 kişi gördüm ama 2 kişi de arabada varmış' diye konuştu.

Hadiseyi gören bir şahıs,  'Siyah araba geliyordu. Beyaz bir araba önünü kesti. 2-3 el ateş ettiler. Çantası varmış arabada, altınları, parası varmış. Hepsini alıp kaçtılar. Maskelilerdi ama virüsten dolayı satılan maskelerden. Genç çocuklardı, 20-25 yaşları arasında. Ateş edip hızlıca kaçtılar. Yaralı yok da sahibi şoka girdi zaten' şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal