15 Nisan koronavirüs tablosu açıklandı! 2 yıl aradan sonra vefat sayısında büyük değişiklik..

Sağlık Bakanlığı tarafından yayımlanan 15 Nisan koronavirüs tablosunda 2 yıl aradan sonra bir ilk görüldü. Son 24 saat içerisinde koronavirüs nedeniyle 18 kişinin hayatını kaybettiğinin kaydedildiği tabloda test sonuçları pozitif çıkanların sayısının ise 4 bin 425 olarak belirlendiği aktarıldı.

15.04.2022-22:29 - (Son Güncelleme: 15.04.2022-22:29) 15 Nisan koronavirüs tablosu açıklandı! 2 yıl aradan sonra vefat sayısında büyük değişiklik..

2 yıldan fazla zamandır tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınından neredeyse sona gelindi. Sağlık Bakanlığı tarafından hazırlanan ve her gün düzenli olarak paylaşılan koronavirüs tablosunun 15 Nisan verilerinde 2 yıl aradan sonra büyük değişikliklerin kaydedildiği görüldü.

Sağlık Bakanlığı'nın resmi internet sitesi ile birlikte Bakan Fahrettin Koca'nın da açıkladığı 15 Nisan koronavirüs tablosu verilerinde son 24 saat içerisinde Kovid-19 testi yaptıranları sayısının 171 bin 946 olduğunun belirtildiği tabloda 4 bin 425 kişinin test sonuçlarının pozitif olarak çıktığı aktarıldı.

15 Nisan koronavirüs tablosu

2 yıl aradan sonra vefat sayısında büyük değişiklik..

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın resmi hesabı üzerinden paylaşılan 'Günlük Koronavirüs Tablosu' aynı zamanda "covid19.saglik.gov.tr" sitesi üzerinden de erişime açıldı. Son verilere göre son 24 saatte 18 kişinin koronavirüs nedeniyle hayatını kaybettiğinin belirtildiği tabloda 2 yıl aradan sonra ilk defa vefat sayısının 20'nin altına düştüğü görüldü.

Tabloda ayrıca, koronavirüs tedavisi görüp iyileşme gösterenlerin sayısının da 14 bin 493 olarak kayıtlara geçtiği aktarıldı.

Sağlık Bakanlığı verilerinde, koronavirüs aşılama çalışmalarında önde giden illere de yer verilirken aşılama listelerinde Türkiye'de en çok aşılama çalışmasının gerçekleştirildiği il yüzde 89,4 ile Osmaniye olarak belirlendi. Osmaniye'yi sırasıyla Ordu, Amasya, Muğla ve Kırklareli'nin yanı sıra Çanakkale, Eskişehir ve Balıkesir'in takip ettiği bilgisine yer verildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal