14 Mayıs maratonu hızlandı: Spor, sanat ve sosyal medyadan isimler aday oldu

Tüm Türkiye 14 Mayıs’ta yapılacak cumhurbaşkanı ve milletvekili genel seçimlerini beklemeye devam ederken pek çok farklı alandan adaylık başvuruları gelmeye başladı. Spor, sanat ve sosyal medya gibi alanlardan gelen başvurular dikkatleri çekti.

20.03.2023-10:07 - (Son Güncelleme: 20.03.2023-10:07) 14 Mayıs maratonu hızlandı: Spor, sanat ve sosyal medyadan isimler aday oldu

14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimler öncesinde milletvekilliği aday adaylığı süreci devam ediyor. Spor, sanat, bürokrasi, sosyal medya gibi pek çok farklı mecrada bulunan isimler adaylıklarını açıklarken, Onur Akın, Selçuk Çebi, Ahmet Çotuk, Veysel Tipioğlu, Arif Kocabıyık ve Filiz Taçbaş isimleri ön plana çıkanlar oldu. 

İşte milletvekili adayı olan isimlerden en dikkat çekenleri:

Sanatçı Onur Akın

CHP'nin seçim şarkılarını hazırlayan isimlerden biri de olan sanatçı Onur Akın, aday adaylığı için başvuruda bulundu.

Dünya şampiyonu Selçuk Çebi

Dünya şampiyonu eski milli güreşçi Selçuk Çebi, siyasete girmek için kolları sıvarken; aday adaylığı için harekete geçti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın fizyoterapisti Ahmet Çotuk

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın en yakınındaki isimlerden biri olan fizyoterapisti Ahmet Çotuk da milletvekili olmak için aday adaylığı başvurusunda bulundu.

14 Mayıs Seçimleri

Kocaeli Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu

Kocaeli Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu da aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Sosyal medya fenomeni Arif Kocabıyık

Sosyal medyadaki paylaşımlarıyla ve yaptığı sokak röportajlarıyla adından söz ettiren Arif Kocabıyık da İYİ Parti'den aday adayı oldu.

Dizi oyuncusu Filiz Taçbaş

Pek çok dizi ve filmde rol alan Filiz Taçbaş da CHP İzmir 2. bölge milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulunduğunu duyurdu

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal