12'ncisi düzenlenen Rize Günleri etkinliği İstanbul'da başladı! Uzaya çay gönderildi!

'Rize Günleri' etkinliğinin 12'ncisi İstanbul Yenikapı Etkinlik alanında başladı. Etkinlikte göze çarpan ve herkesin gözdesi olan şey ise kamera ve takip cihazlı balon oldu. Helyum gazlı balona bağlanan çay paketi uzaya gönderilmek üzere gökyüzüne bırakıldı.

26.05.2022-11:40 - (Son Güncelleme: 26.05.2022-11:40)

Her yıl düzenli olarak düzenlenen 'Rize Günleri' etkinliğinin 12'ncisi İstanbul Yenikapı Etkinlik alanında başladı. Rize Dernekler Federasyonun düzenlediği etkinliğin bu seneki ana başlığı "7 Bölge, 7 Renk, Biriz, Beraberiz, Kardeşiz" sloganı oldu. Etkinlikte açılan tezgahlarda Karadenizli mucitlerin icatları yer alırken, kimi tezgahlarda ise Karadenizlilerin el emekleriyle yapmış olduğu özel şeyler yer aldı.

Uzaya gönderilmek üzere

Etkinlikte göze çarpan ve herkesin gözdesi olan şey ise kamera ve takip cihazlı balon oldu. Helyum gazlı balona bağlanan çay paketi uzaya gönderilmek üzere gökyüzüne bırakıldı. 

Güçlü bir liderlik lazım

Rize Günleri etkinliğine, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı da katıldı. Hayati Yazıcı konuşmasında, "Bunu nereden bileceksiniz? Rize'ye bakın görürsünüz. Rize'deki o değişim, dönüşüm bütün Türkiye sathında her ilinde aşağı yukarı mevcuttur. Bunu dönüştürmek için ne lazım? Güçlü bir liderlik lazım." ifadelerini kullandı.

Ertuğ Güveniş
ertugguvenıs@outlook.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal