12 metrelik elektrik direğinde akıma kapıldı ve asılı kaldı! Korkutan anlar

Mardin'in Derik ilçesinde elektrik tamiratı yapan 33 yaşındaki H.T., elektrik direğinde asılı kaldı. İşte haberin detayları...

25.05.2022-09:22 - (Son Güncelleme: 25.05.2022-10:35)

Mardin'in Derik ilçesinde elektrik tamiratı yapan 33 yaşındaki H.T. , onarım yapmak için çıktığı elektrik direğinde akıma kapıldı ve asılı kaldı. İtfaiye ekipleri olay yerine intikal etti ve H.T.'yi asılı kaldığı yerden indirdi. 

Korkunç olay, ilçeye bağlı olan kırsal Kocatepe Mahallesi’nde akşam saatleri içerisinden meydana geldi. Gelen iddiaya yönelik kırsal mahallelerde elektrik tamiratı yapan H.T., iddiaya göre arızayı gidermek için güvenlik tedbiri almadan 12 metrelik trafo direğine çıktı. Bir süre geçtikten sonra elektrik çarpan H.T., direkte asılı kaldı. 

Görenler ihbar etti 

Olayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri intikal etti. H.T. itfaiye ekiplerinin çıkarmış olduğu vinç yardımıyla asılı kaldığı yerden kurtarıldı. Şokta olduğu söylenen H.T. ilk müdahalesinin sonrasında hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Olaya yönelik ise jandarma soruşturma başlattı.


Hüsna Gizem Güven
husnagguven@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal