11 Yıl Sonra Filmde Oynayan Metin Akpınar İsyan Etti!

Sosyal medya fenomenleri Bilal Hancı, Fatih Yasin ve Atakan Özyurt'un başrollerinde yer aldığı 'Kafalar Karışık' filminde usta oyuncu Metin Akpınar'ın rol alması çok ses getirmişti. Akpınar, adını kullanarak reklam yapanlara isyan etti.

14.12.2018-10:11 - (Son Güncelleme: 14.12.2018-10:07) 11 Yıl Sonra Filmde Oynayan Metin Akpınar İsyan Etti!

Bilal Hancı, Fatih Yasin ve Atakan Özyurt gibi sosyal medya fenomenlerinin rol aldığı 'Kafalar Karışık' filminde rol alan Metin Akpınar, adını kullanıp reklam yapanlara isyan etti.

'TEMPOLU, DİNAMİK BİR SENARYO'

11 yıl aradan sonra filmde oynadığını hatırlatan Akpınar, '11 yıl olmuş film çekmeyeli, araya diziler girdi ama uzun metrajlı film çekmemiştim.11 sene aradan sonra inşallah başarılı, keyifli bir film olur. Tempolu, dinamik bir senaryo, yönetmenimiz detaylı çalışıyor. Umarım şansı açık olur. Film yapanlar için değil, sanatseverler içindir. Bizden çıktıktan sonra artık onlar değerlendirecek.' dedi.

'ERTEM EĞİLMEZ'İN ÖĞRENCİLERİYİZ'

Usta oyuncu Akpınar, oyunculuğunun geçmişe dayandığını ifade ederek 'Ertem Eğilmez okulunun öğrencileriyiz. Biz oraya biraz gülmeceyi, mizahı götürdük, Ertem ağbi ve Sadık ağbi bize dramatik yapıyı, sinemayı öğretti ve iyi ürünler çıktı. Türk Sinemasının geçmişinde yoksulluklar içinde üretilmesi bakımından gerçekten büyük bir emek var, saygıyla karşılamak lazım. Fakat sermaye, teknoloji, labaratuar yokluğu bunlar çok büyük ciddi eksikliklerdi. Eşkiya ile beraber çağdaş teknoloji yakalanır gibi oldu. Dışarıya satışta belirdi.

'SİNEMA SUBJEKTİF SİNEMAYA KAYDI'

Çok olumlu bir gelişme ama sinema subjektif sinemaya kaydı. İyi yönetmenlerin hepsi aşağı yukarı bize özgeçmişlerini anlatıyorlar halbuki ben daha toplumcu yapılar daha Fransız, İsveç sineması gibi insan ilişkileri, psikolojik yapılar istiyorum. Mesela eskiden Mısır filmleri vardı. Şimdi İran onu yakalamak üzere.' dedi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal