11 Yaşındaki Çocuğun Cesedi Kayalık Alanda Bulundu!

Antalya'da arkadaşları ile beraber çıktıkları dağda kendisinden haber alınamayan 11 yaşındaki çocuğun cansız bedenine ulaşıldı.

11.02.2021-09:32 - (Son Güncelleme: 11.02.2021-09:32)

Olay, Konyaaltı ilçesine bağlı Hurma Mahallesi’ndeki dağlık alanda meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Hasan - Habibe Ülker çiftinin 3 çocuğundan en küçüğü olan 11 yaşındaki Ali Kazım Ülker, saat 18.00 sıralarında dağa çıktı. Gözlerden biranda kaybolan Ali’den haber alamayan ailesi 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak yardım istedi. İhbarın üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve AFAD ekipleri gönderildi. En Son olarakta dağlık alandaki su deposunda görüldüğünün söylenilmesi üzerine ekipler Ali Kazım Ülker’i arama çalışması başlattı. Aramalara bir çoban, küçük çocuğun ağabeyi de katıldı.

TERMAL KAMERALI DRONE İLE BÖLGE TARANDI

Havanın da kararmasıyla beraber işleri zorlaşan ekipler, dağı didik didik aradı. İtfaiye ekipleri, termal kameralı drone ile dağı aradı. 3 saatlik arama çalışması sonucu küçük çocuğun cesedi dağın 150 metre yüksekliğindeki kayalık alanda bulundu. Bölgeye Olay Yeri İnceleme ve Cinayet Büro ekipleri de katıldı.

AİLESİ SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Çocuğundan iyi haber bekleyen anne Habibe Ülker ile ağabeyleri, ekiplerin cenazenin getirilmesi ile beraber sinir krizi geçirdi. Güçlükle sakinleştirilen gözü yaşlı ailenin ağıtları yürekleri acıtırken, küçük çocuğun cansız bedeni bölgede hazır bulunan ambulansla olay yerinden uzaklaştırıldı.

ARKADAŞLARIYLA BİRLİKTE ÇIKMIŞ

Ali Ülker'in dağın bir bölümünü arkadaşlarıyla çıktığı, diğerlerinin ise bir süre sonra geri döndüğü fakat küçük çocuğun geri dönmek istemediği söylenildi. Çocukları en son gündüz vakti su deposunun yakınında gördüğünü ifade eden Süleyman Tabur, 'Yukarıda 2 tane çocuk gördüm. Hava karanlık değildi. Çocukları uzaktan gördüğüm için net olarak seçemedim' ifade etti.

Savcılık incelemesinin ardından küçük çocuğun cesedi otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal