11 Nisan 2021 Hava Durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından hava tahmin raporu yayınlandı. Meteoroloji'nin raporuna göre; Perşembe gününe kadar sıcaklıklar mevsim normalleri altında devam edecek.

11.04.2021-10:42 - (Son Güncelleme: 11.04.2021-12:28) 11 Nisan 2021 Hava Durumu

Hava durumu tahminleri Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) aracılığıyla açıklandı. Bahar aylarında soğuk havalar etkili olmaya devam ederken dikkatler son hava durumu raporuna döndü. Meteorolojinin tahminlerine göre Batı Karadeniz'de bugün şiddetli yağmur ve kar yağışı tahmin ediliyor.

Son zamanlarda sıcaklıklarda ani değişim olduğu Marmara Bölgesi'nde de parçalı ve çok bulutlu havanın etkili olacağı, Sakarya etrafının yağışlı, Bilecik etrafının da karla karışık yağmur ile kar yağışlı olması bekleniyor. 

Meteroloji'nin son tahminlerine göre, yurt genelde parçalı ve çok bulutlu, Orta ile Doğu Akdeniz, Karadeniz, İç Anadolu, Doğu ile Güneydoğu Anadolu ve Sakarya ile Bilecik etrafının yağışlı olması bekleniyor. Yağışların, genelde yağmur ile sağanak, doğu bölgelerde zaman zaman gök gürültülü sağanak, İç Anadolu ile Karadeniz’in iç bölgelerinde karla karışık yağmur ile kar halinde olması tahmin ediliyor.

UYARI YAPILDI

Yağışların, Batı Karadeniz sahilleri, Kars ile Ardahan etrafı ve Osmaniye ile Kahramanmaraş'ın kuzey bölgelerinde şiddetli yağmur ile sağanak, Niğde, Kayseri, Nevşehir etrafı ve Batı Karadeniz’in iç bölgelerinde yoğun kar halinde olması tahmin edildiğinden başta buzlanma ve don hadisesine bağlı olarak ulaşımda aksaklıklar, sel ile su baskını benzeri olumsuz durumlara karşı dikkat edilmeli ve önlem alınması gerekmektedir.

BAZI İLLERİMİZDE HAVA DURUMU 
İSTANBUL

Hava durumu parçalı ve çok bulutlu, en düşük 2°C, en yüksek 13°C.

KOCAELİ

Hava durumu parçalı ve çok bulutlu, en düşük 4°C, en yüksek 12°C.

İZMİR

Hava durumu parçalı bulutlu, en düşük 6°C, en yüksek 17°C.

MUĞLA 

Hava durumu parçalı bulutlu, en düşük 2°C, en yüksek 15°C.

ANTALYA

Hava durumu parçalı ve çok bulutlu, en düşük 8°C, en yüksek 18°C.

ANKARA

Hava durumu parçalı ve çok bulutlu, karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışlı, en düşük 0°C, en yüksek 5°C.

SAMSUN

Hava durumu çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, en düşük 6°C, en yüksek 10°C.

GAZİANTEP

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, en düşük 4°C, en yüksek 10°C.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal