11 Aralık Cumartesi MasterChef kim elendi? MasterChef Türkiye eleme adayları kimler?

TV8’de yayınlanan MasterChef Türkiye’de dün yayınlanan son bölümde eleme heyecanı yaşandı. İzleyenler eleme adaylarını ve kimin elendiğini merak ediyor. Peki 11 Aralık Cumartesi MasterChef kim elendi? MasterChef Türkiye eleme adayları kimler? İşte konu hakkında merak edilenler...

11.12.2022-15:05 - (Son Güncelleme: 11.12.2022-15:05)

Ekranların sevilen yemek ve yarışma programı MasterChef Türkiye son bölümde izleyenler yine heyecan dolu anlara sahne oldu. TV8 ekranlarında yayınlanan reyting rekortmeni yarışmanın yeni bölümünde kimlerin eleme adayı olduğu ve bu isimler arasında kimin yarışmaya veda etmek isteyenler internet üzerinden yoğun bir araştırmaya girişti. Peki 10 Aralık Cumartesi MasterChef kim elendi? MasterChef Türkiye eleme adayları kimler?

11 Aralık Cumartesi MasterChef kim elendi? 

MasterChef Türkiye 11 Aralık Cumartesi bölümünde, yarışmacılardan Burak Kaya, eleme adayları arasına girdi. Eleme adayları arasından yarışmaya veda edecek olan isim ise bu akşam TV8 ekranlarında yayınlanan yeni bölümde belli olacak.

MasterChef Türkiye 11 Aralık Eleme

MasterChef Türkiye eleme adayları kimler?

Bu akşam yayınlanacak olan MasterChef Türkiye yeni bölüm öncesinde eleme adayları belli oldu. İşte MasterChef Türkiye eleme adayları: 

- Ayaz

- Kıvanç

- Büşra

- Burak 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal