108 Yaşında Koronavirüsü Yendi!

Siirt'te 108 yaşında koronavirüse yakalanan kadın, tedavi sonucu hastalığı yenmeyi başardı.

03.09.2021-13:44 - (Son Güncelleme: 03.09.2021-16:10) 108 Yaşında Koronavirüsü Yendi!

Siirt'te yaşayan ve 2 doz Sinovac 1 doz da BioNTech aşılarını yaptırmış olan 108 yaşındaki kadın hasta Fatım Özdemir, koronavirüsü yendi.

Koronavirüs olması şüphesiyle Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesine başvurusunu yapan 108 yaşındaki Fatım Özdemir, testin pozitif çıkması üzerine tedaviye altına alındı. 10 günlük tedavi sonrasında Fatım Özdemir, koronavirüs hastalığını yenerek sağlığına kavuşmayı başardı.

Başhekim Prof. Dr. Selahattin Vural, ilerleyen yaşına rağmen hastanın taburcu edilmesinden mutluluk duyduklarını söyledi.

İKİ DOZ AŞI SAYESİNDE KURTULDU

Özdemir'i olduğu 2 doz aşı sayesinde kurtardıklarını ifade eden Başhekim Prof. Dr. Selahattin Vural, hastanın kronik kalp rahatsızlığının olduğunu vurguladı ve devam etti:

''Hastamız 2 doz Sinovac ve 1 doz da BioNTech aşısı yaptırmış. Hasta tüm yan etkileri göz önünde bulundurularak 10 günlük tedavisinin ardından taburcu edildi. Görüyoruz ki artık bu hastalık aşısızların hastalığı, yaşı ne olursa olsun kardiyak problemi hastaları artık şifayla taburcu edebiliyoruz. Bunu da aşıya borçluyuz.''

Özdemir, doktor ve personelin nezaretinde hastaneden taburcu edilerek evine gönderildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal