06.08.2022-12:55 (Son Güncelleme:15.07.2023-17:34)


1

10 çocukları var

10 çocukları var

New York'ta yaşayan bu kalabalık aile bildiğiniz kalabalık ailelerden çok farklı. Alicia ve Josh Dougherty çiftinin dördü biyolojik çocuğu varken evlatlık olansa 6 çocuğu var.



2

Evin dağınıklığı

Evin dağınıklığı

Alicia ve Josh Dougherty çiftinin 10 çocuğuyla yaşadığı evde dağınıklığın haddi hesabı olmuyor ama çift aldıkları kararla çocukların ev işlerine yardım etmesini yasaklıyor.



3

Ev işlerine yardım ediyorlar

Ev işlerine yardım ediyorlar

Alice konuyla ilgili "Çocuklar büyük bir ailenin parçası olmayı seçmediler. Bu yüzden fazladan ev işi yapmak zorunda kalmamalılar" diyor.



4

Röportaj yaptılar

Röportaj yaptılar

2018 yılında People dergisiyle yaptıkları röportajda evlatlık çocuklarının davranış bozukluklarından ve fetal alkol sendromundan muzdarip olduklarını açıklamışlar.



5

Maddi olarak yük oluyor

Maddi olarak yük oluyor

O dönem Alex'e yardım etmek için ellerinden gelen her şeyi yapan aile, sonrasında davranış bozuklukları olan diğer çocuklara da yardım etmeye karar vermişler. 12 kişilik bir ailenin ise market alışverişi tahmin edebileceğiniz gibi hayli yüklü oluyormuş.



6

Çocukların öğünleri

Çocukların öğünleri

Ek öğün yemek için 1.5 kilogram makarna, 60 köfte, 4 kavanoz makarna sosu, 16 dilim ekmek ve 1 koca paket dondurulmuş mısır kullanmış.



7

Haftalık alışverişleri

Haftalık alışverişleri

Temel gıdalardan topluca alınmış abur cuburlara, haftalık alışverişleri ortalama 600 dolar tutuyormuş. Yaşları 2 ve 15 arasında değişen çocuklar arasında tabii ki anlaşmazlıklar da oluyormuş.



8

Kamera Kaydı

Kamera Kaydı

Bu yüzden evlerindeki 6 odaya da kamera taktırmış çift. Her gece çocuklara göz kulak olmaya yardımcı olmasına ek olarak yanlış bir şey yaptıklarında da bu görüntüleri kanıt olarak kullanıyormuş aile.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR