1 Yaşındaki Bebek, Ailesi Tarafından İşkenceyle Öldürüldü

İstanbul'da Suriye uyruklu 1 yaşındaki Hayat Bebek, annesi ve babası tarafından işkence edilerek öldürüldü.

28.09.2020-18:00 - (Son Güncelleme: 28.09.2020-17:45) 1 Yaşındaki Bebek, Ailesi Tarafından İşkenceyle Öldürüldü

İstanbul Sancaktepe'de 1 yaşındaki Hayat Neccar, anne ve babası tarafından işkence yapılarak öldürüldü. Anne ve baba gözaltına alınırken, Hayat bebeğin 6 ay önce de işkence gördüğü için hastaneye getirildiği ortaya çıktı.

Olay, Sancaktepe'de Abdurrahman Gazi Mahallesi'nde meydana geldi. Avşar Sokak'taki 3 katlı bir binanın en üst katında yaşam süren Suriye uyruklu ailenin 4 çocuğundan en küçüğü olan 1 yaşındaki Hayat Neccar, iddialara göre gece saatlerinde solunum sıkıntısı yaşadı. Neccar, ailesi tarafından ilk olarak Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi. Buradan Çekmeköy'de bir hastaneye sevk edilen 1 yaşındaki çocuk, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

VÜCUDUNDA İŞKENCE İZLERİ 

Neccar'ın vücudundaki izleri gören sağlık ekipleri durumu emniyete bildirdi. Olaya ilişkin inceleme başlatan Sancaktepe İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, anne, baba ve komşuları ifadeleri alınmak üzere Sancaktepe İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürdü.

SOSYAL HİZMETLER GÖZETİM ALTINDA TUTMUŞ

Mahalle sakinleri yaklaşık 6 ay önce çocuğun Sosyal Hizmetler tarafından alınarak gözetim altında tutulduğunu daha sonra aileye geri verildiğini iddia etti. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, Neccar'ın kesin ölüm nedeninin otopsi sonucunda ortaya çıkacağı öğrenildi.

'KENDİ ÇOCUĞUMA KENDİM BAKARIM' DEMİŞ

Aileyi yakından tanıdığını ifade eden mahalle sakini Yılmaz Aslan, Sosyal Hizmetlerin Hayat bebeği kısa bir süre gözetim altında tuttuğunu söyleyerek "Bu konu hakkında şikayetçi oldular. Ben kendi çocuğuma kendim bakarım demişti." dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal