1 Nisan şakaları Whatsapp 1 Nisan şakaları : Anneye, babaya veya aileye 1 nisan şakaları

Yılın en şaka dolu günü 1 Nisan'ın yaklaşmasıyla şaka yapmayı sevenler şaka arayışına başladı. Bu şaka dolu günü ailesine veya arkadaşlarına güzel bir şaka yaparak değerlendirmeyi isteyenler en değişik ve yeni şakaları araştırıyor. İşte şaka severler için birbirinden ilginç 1 Nisan şaka fikirleri...

31.03.2022-16:05 - (Son Güncelleme: 31.03.2022-17:15) 1 Nisan şakaları Whatsapp 1 Nisan şakaları : Anneye, babaya veya aileye 1 nisan şakaları

1 Nisan'ın kökeni Fransızlar arasında yaşanan yanlış anlaşılmalara dayanıyor. Bu geleneğin bir halktan çıkarak bütün dünyaya yayılması elbette kimse tarafından tahmin edilmezdi. Gelenekselleşen 1 Nisan şaka günü için herkes en değişik ve komik şakaları araştırmaya başladı. İşte şaka severler için en güzel ve komik 1 Nisan şakaları...

Çikolata görünümlü sünger şakası

Evinizdeki bulaşık süngerini farklı boyutlarda parçalayın. Ardından çikolata eriterek süngerinizi çikolataya bulayın. Çikolatalı süngeriniz donduğunda şakalamak istediğiniz kişiye afiyetle yedirin.

Böcekli içecek şakası

Oyuncak böcekleri buz kalıbına koyarak dondurun. Soğuk bir şeyler içmek isteyen yakınınızın bardağını dondurduğunuz böceği koyun ve bu komik anın tadını çıkarın.

Kibrit kutusu şakası

Boş kibrit kutusunun içine siyah tüylü minik iplik yerleştirin. Ardından kutuya ince görünmeyen bir ip bağlayarak kutuyu evin uzak bir yerine bant ile yapıştırın. Bu sayede kutu açılırken ip yumağı çekerek sanki kutunun içinden böcek çıkıyor izlenimi yaratmış olursunuz.

Boş çaydanlık şakası

Evde çay içeceğiniz sırada kurban olarak seçtiğiniz kişiye boş çaydanlık şakası yapabilirsiniz. Çay bekleyen yakınınıza içinde kaynar su varmış gibi hissettirmeniz çok kolay. İçi boş olan çaydanlığı yakınınızın üstüne düşürüyormuş gibi yapıp onu korkutabilirsiniz.

 1 Nisan şakaları

Görünmeyen ip şakası

Birkaç kişiyle birlikte kalabalık bir caddede yürüyün ve birileri ile karşılaştığınız zaman önünüzde ip varmış ve üstünden geçiyormuşsunuz gibi bacaklarınızı kaldırın. Ne kadar çok kişi olursanız o kadar inandırıcı olursunuz.

 Turplu şaka

Kökü kopmamış turp farenin kuyruğuna benzediği için kökü kopmamış bir turp alın. Turpun kök kısmının belli olacağı şekilde şakalamak istediğiniz kişinin sık sık kullandığı eşyasının arasına koyun ve olanları izleyin.

Fotomontajlı şaka

Şakalamak istediğiniz kişinin fotoğrafını kopyalayarak gazetede bulunan haberlerin üstüne fotomontajla yerleştirin. Ardından bu kişinin gazeteyi okumasını sağlayarak haberlere çıktığına ikna edin.

Kayıp şakası

Kurbanınızın fotoğrafını A4 kağıda tasarlayıp alt kısmına kayıp aranıyor ilanı verin. Ardından çevrenizdeki binalara bu ilanı yapıştırın.

Bisküvi arası diş macunu

1 paket kremalı bisküvi alarak, bisküvilerin arasındaki kremayı alın. Kremalardan temizlediğiniz bisküvinin arasına diş macunu sıkın. Tabağa sırayla kremalı ve diş macunlu bisküvileri dizin ve şakalayacağınız kişinin yanında kremalı olandan yiyin. Ardından kurbanınıza diş macunlu bisküviden ikram edin ve olanları izleyin.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal