1 Mart 2021 Cumhurbaşkanı Bugün Nerede?

Kısıtlama kararlarının kademeli olarak kaldırılmasını açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yapacağı yeni açıklamalar merak ediliyor. Vatandaşlar, yapılacak yeni açıklamalar için Cumhurbaşkanı'nın programını araştırıyor. Peki Cumhurbaşkanı bugün nerede? 1 Mart 2021 Cumhurbaşkanı bugün nerede?

01.03.2021-10:51 - (Son Güncelleme: 01.03.2021-10:51) 1 Mart 2021 Cumhurbaşkanı Bugün Nerede?

Yapılan Bilim Kurulu Toplantısı ardından bir araya gelen Kabine, kısıtlamaların kademeli olarak kalkmasına yönelik yeni kararlar aldı. Alınan yeni kararları açıklayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan:

''İllerimizi, Bakanlığımızın belirlediği kriterlere göre 4 gruba ayırarak mart başı itibarıyla kademeli normalleşme sürecini başlatıyoruz. Uzaktan eğiteme devam eden öğrencilerimizin durumu illerimizdeki vaka sayısına göre değerlendirilecektir. Hafta sonu kısıtlamasını illerimizde vaka ve aşılama kriterlerine göre aşamalı bir şekilde kaldırıyoruz.

Önemli olan vaka sayısının azalmasıdır. Vatandaşlarımız dikkatli ve hassas davranır, kendi illerindeki görünümü normalleştirirse takvim o kadar hızlı ilerleyecektir.'' diyerek normalleşme için 1 Mart tarihini verdi. Bunun ardından vatandaşlar, kademeli normalleşme sürecinin nasıl ilerleyeceği sorusuna cevap arıyor.

 1 MART'TA NORMALLEŞME BAŞLAYACAK MI?

26 Şubat Cuma günü namazın ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan:

''Bilim Kurulumuzun çalışmaları pazartesi kabinenin önüne gelecek. Müzakeresini yapacağız. Bizler ne gibi tedbirler alabiliriz. Bütün bunların kararını pazartesi kabine toplantısında alacak ve yapacağım açıklamada tüm halkıma ifade edeceğim.'' ifadelerine yer verdi.

Bu açıklamayla birlikte gözler, 1 Mart'ta yapılacak Kabine Toplantısına çevrildi. Vatandaşlar bugün yapılacak kabine toplantısını ve Cumhurbaşkanı'nın diğer programlarını da araştırmaya başladı. Peki Cumhurbaşkanı bugün nerede? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün nerede? 1 Mart Kabine Toplantısı saat kaçta olacak?

 CUMHURBAŞKANI BUGÜN NEREDE?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün yapılacak Kabine Toplantısı'na katılması bekleniyor. Toplantı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yapılacak ve 15.00'da başlayacak. Toplantının ardından önemli açıklamalarda bulunacak olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kademli normalleşme sürecinin nasıl olacağını anlatacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal