1 Haziran'a kadar devam edecek büyük kampanya! Motorin, benzin ve LPG’ye büyük indirim geliyor

Türkiye’de akaryakıta yapılan zamlarla beraber akaryakıt kampanyalarını aramaya başlayan vatandaşlar için 1 Haziran’a kadar devam edecek büyük bir kampanya başlatıldı. Kampanya kapsamında motorin, benzin ve LPG’ye büyük indirim geliyor.

06.05.2022-13:16 - (Son Güncelleme: 06.05.2022-13:16) 1 Haziran'a kadar devam edecek büyük kampanya! Motorin, benzin ve LPG’ye büyük indirim geliyor

Rusya Ukrayna savaşı başta olmak üzere pek çok gelişmeden etkilenen akaryakıt fiyatlarından en çok etkilenen ülkelerden birisi Türkiye oldu. Son günlerde motorin, LPG ve benzine yapılan art arda yapılan zamlarla beraber vatandaşlar araçlarını dışarı çıkarmakta dahi zorluk çekmeye başladı. Oldukça artan akaryakıt fiyatları konusunda ING Bank’tan müjdeli bir haber geldi.

Motorin, Benzin ve LPG’ye büyük indirim geliyor

akaryakıt fiyatlarına indirim

ING Bank’ın başlattığı kampanyaya göre akaryakıt harcamaları yapan araç sahiplerine 500 TL para puan hediyesi verilecek. Verilecek 500 TL para puan hediyesi kişinin bir sonraki akaryakıt harcamasında indirim olarak kullanılabilecek.

Anlaşmalı Petrol Ofisi akaryakıt ve otogaz istasyonlarını ziyaret eden ING Bank müşterilerine 12 aylık harcama sözünü yerine getirmeleri halinde 500 TL para puan hediyesi veriliyor. 12 aylık harcama sözünün yerine getirmeyen kişilerin 500 TL’lik para puan hediyesi geri alınacak ve banka tarafından faizli yaptırım uygulanacak.

ING Bank’tan yapılan açıklamaya göre 1 Haziran’a kadar devam edecek bu kampanyaya yapılacak başvurular ING Bank’ın mobil bankacılık uygulaması üzerinden alınacak. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal