1 GRAM ALTIN 3.870 TL’ye fırlayacak! Tüm kuyumcular alarm verdi

Gün ve gün altın fiyatlarının yükselmesinin altını çizen kuyumcular; o tarihte 1 gram altının 3.870 TL’ye kadar yükseleceğini söyledi. Kuyumcular alarmı verdi. “Altınız varsa sakın satmayın!”

27.03.2024-17:38 - (Son Güncelleme: 27.03.2024-17:38) 1 GRAM ALTIN 3.870 TL’ye fırlayacak! Tüm kuyumcular alarm verdi

Ülke genelinde Altın fiyatlarında yükseliş ivmesi devam ediyor. Herkesin gündeminde olan altın fiyatlarında yeni bir çarpıcı haber daha duyuruldu. Kuyumcular bu defa yatırımcılara büyük bir ikazda bulundu. O tarihte 1 gram altının 3.870 TL’yi göreceğini duyuran kuyumcular, yatırımcılara; “Sakın satmayın!” ikazında bulundu. Rekor üzerine rekor kırarak devam eden altın yükselişleri, altın yatırımı yapan vatandaşların yüzlerini güldürmeye devam ediyor. Peki ilerleyen süreçte ne olacak Altın Fiyatları artacak mı seçimden sonra altın fiyatlarıyla ilgili bir gelişme var mı işte merak edilen tüm soruların cevapları 

Kuyumculardan yatırımcılara büyük tavsiye

Özellikle son dönemde her gün yükseliş ivmesine devam eden altın için bu defa kuyumculardan uyarı geldi. “Altına güvenen kazanır.” şeklinde konuşma gerçekleştiren kuyumcular;

1 GRAM ALTIN 3.870 TL’ye fırlayacak! Tüm kuyumcular alarm verdi

“Altın almak için hala zaman mevcut. Önümüzdeki dönemler içerisinde altın yatırımı yapanların yüzleri gülecek. Uzun vadeli düşünenler için büyük bir fırsat mevcut. 1 gram altın ilerleyen tarihte 3.870 TL’ye kadar dayanacak.” Şeklinde konuştu.

Seçimden sonra gram altın artacak mı?

Özellikle birçok altın ve para piyasası uzmanı seçimden sonra altın fiyatlarında hareketlilik olacağının altını çiziyor. Ancak altın fiyatlarının ne kadar artışta olacağına yönelik net bir açıklama söz konusu değil. Şu anda gram altında 2.444 TL'den alım satım yapılmaya devam edilirken, FED faiz oranlarını düşürürse altını elinde tutan vatandaşların yüzleri daha çok gülecek. 2024 yılının sonuna doğru ise uzun vadeli gram altın yatırımı yapan vatandaşlar şansı yakalayacaklar. Yıl sonuna doğru güncel olarak 2.444 TL olan gram altının 3.870 TL’ye çıkması beklenenler arasında.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal