WhatsApp'ta Dev Özellik! Herkes Bunu Bekliyordu

WhatsApp kullanıcılara sunacağı yeni özelliğiyle, yanlışlıkla gönderilen mesajlar silinebilecek.

15.09.2017-12:17 - (Son Güncelleme: 15.09.2017-12:17)

Popüler mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp, gün geçmiyor ki kullanıcıları için yeni bir özellik çıkarmasın. Dünya genelinde etkin olarak kullanılan mesajlaşma programı yeni özelliği ile kullanıcılarına daha iyi hizmet vermeyi amaçlıyor.

WhatsApp kullanıcılarının heyecanla beklediği özellikte atılan mesaj geri alınabilecek. Bu merak ettirici özellik test edilmeye başlandı bile. Yeni özelliğin kullanıcılara sunulmasına sayılı günler kaldı denebilir.

Kullanıcıların hizmetine sunulacak özellikte artık yanlışlıkta atılan mesajları silmek çok kolay olacak.

WHATSAPP YENİLİKLERE DOYMUYOR

Popüler mesajlaşma programı olan WhatsApp yeni özelliklerinin kullanıcılarının hizmetine sunmaya hazırlanıyor. Yeni özelliklerden ilki, uygulamanın daha önceki beta sürümünde olan ve sadece metinden meydana gelen bir WhatsApp durumu belirtme özelliği olurken diğer yenilik ise görüntülü konuşmalarda ekranı küçültebiliyor olması.

Bu güncellemeler sayesinde kullanıcılar, WhatsApp’ta durumlarını sadece bir yazı şeklinde de düzenleyebilecek. Bununla birlikte Picture-in-Picture yani PiP ismi verilen yeni özellik ile WhatsApp'ta yapılan görüntülü konuşmalarda ekranı artık küçültebilmek mümkün.

Diğer yandan, Wall Street Journal'a konuşan WhatsApp Operasyon Direktörü Matt Idema, ‘Önümüzdeki zamanlar bu uygulamayı şirketler ücret karşılığında kullanabilecekler.’ açıklamasını yaptı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal