30.06.2020-14:47 (Son Güncelleme:30.06.2020-14:44)

Zümrüt Yeşili Şal Modelleri

Zümrüt yeşili şal modelleri son dönemin en çok tercih edilen renklerden biri. Zümrüt yeşili şal modellerine dair merak ettiğiniz detaylar haberimizde...

Değerli zümrüt taşının rengini alan parçalar oldukça gösterişli bir görünüm kazanmanızı sağlıyor. Tesettür giyim parçalarına oldukça yakışan bu rengi son zamanlarda şallarda da görüyoruz. Zümrüt yeşili şal modelleri kullanmak zor gibi görünse de oldukça hoş kombinler yapabilirsiniz. Bu şalları nasıl doğru kullanabileceğinizi biliyor musunuz? Merak ettiğiniz tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Zümrüt Yeşili Şalla Nasıl Kombin Yapılır?

Şal kombinleri yaparken her parçaya ayrı özen göstermemiz gerekiyor. Seçtiğimiz tek yanlış parça kombini bozacağı için doğru seçimler yapmalıyız. Zümrüt yeşili şallar, en değerli taşlardan biri olan zümrüt taşının zarafetini taşıdığı için oldukça gösterişlidir. Bu şallarla yapacağımız kombinler de şala uyum sağlayacak gösterişli parçalar olmalıdır.

Tesettür giyim parçalarını tamamlarken renk uyumu yakalamak oldukça önemli. Eğer kullandığımız parçalar yeşil renkteyse bu şalları tercih etmemeliyiz. Zümrüt yeşili şallarla yapacağınız kombinlerde açık kahve tonlarını kullanabilirsiniz. Beyaz çok sönük kalacağı gibi siyah da şalın gösterişini kapatacaktır. Bu nedenle seçeceğimiz renkler hem canlı hem de trend renkler olmalı.

Kıyafet seçimi yaparken pantolon ve blazer ceket kullanabilirsiniz. Bu takımların trend görünümüne zümrüt yeşili oldukça yakışacaktır. Seçtiğiniz kıyafetlerin şık modeller olmasına dikkat etmelisiniz. Zümrüt yeşili günlük kombinlerde kullanması oldukça zor olan modellerdir. Ancak spor şık bir görünüm elde etmek için bu şalları spor ayakkabılarla tamamlayabilirsiniz.

Zümrüt Yeşili Şala Hangi Renkler Uyar?

Zümrüt yeşili şal modelleri bu sezon öne çıkan modelleri arasında yer alıyor. Trend renklerden biri olan zümrüt yeşili oldukça zarif bir görünüme sahip. Hem beyaz tenli hem de esmer kadınların kolaylıkla kullanabileceği bu şallarla kombin yaparken seçtiğimiz renklere özen göstermemiz gerekiyor. Yeşilin önüne geçmeyecek açık renkler seçmeliyiz.

Bu şallara en uygun renk açık kahve ve bej tonları olacaktır. Ton sür ton akımını yapmak için doğru bir seçim olacağı için yeşilin en güzel tonlarını kombin yaparken kullanabilirsiniz. Haki, bu şallarla oldukça trend kombinler yapmanızı sağlayacaktır.

Yüzünüzü ön plana çıkaran bu şallarla yaptığınız makyaj da oldukça önemli. Zümrüt yeşili şallarla makyaj renklerinin tonları yakın olmalıdır. Göz makyajında hafif yeşil tonlar kullanabilirsiniz. Eğer renkli gözlere sahipseniz ön plana çıkarmak için toprak tonlarda farlarla makyaj tekniklerin uygulayabilirsiniz. Ruj seçiminizse sadelikten yana olmalı. Şal rengi oldukça gösterişli olduğu için parlatıcı kullanmanız yeterli olacaktır. Ruj kullanmak istiyorsanız nude tonlar tam bu şallara göre.

Zümrüt Yeşili Şalla Nasıl Çantalar Seçilmeli?

Zümrüt yeşili şal modelleri tercih ediyorsanız ayakkabı ve çanta detaylarını da atlamamanız gerekiyor. Şal rengi ve çanta rengi tesettür kombinlerde en çok dikkat edilmesi gereken seçimlerdir. Bu şallarla kullanabileceğiniz çantalar canlı kırmızı renklerde olabilir. Ancak bu tarz canlı renklerle yapacağınız tercihler mini çantalardan yana olmalıdır. Bel çantası kullanmayı seviyorsanız kahve tonlarında modeller kullanabilirsiniz.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr