21.01.2022-16:42 (Son Güncelleme:21.01.2022-16:42)

Adana Demirspor'un futbolcusu Younes Belhanda hakkında taraftarlar, 'Hangi mevkide oynuyor, hangi takımlarda oynadı, başarıları nedir, nerelidir, boyu nedir, kaç yaşındadır, eşi kimdir?' araştırmaları yapmaktadırlar.

1

ÜLKEMİZDE GÜNDEME OTURDU!


Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor'un futbolcusu Younes Belhanda ligimizde dikkat çeken futbolculardan birisi olarak göze çarpmaktadır. Yıldız futbolcu ülkemize transfer olduğundan beri zaman zaman yoğun alkış alırken zaman zaman ise büyük eleştiriler almaktadır. Futbolcu, ilk olarak 2017'nin yaz transfer döneminde transfer olduğu Galatasaray sürecinden beri ülkemizde öne çıkan futbolculardan birisi olmuştur.

2

FUTBOLCUNUN HAYATI


Younes Belhanda, 25 Şubat 1990 tarihinde Fransa'nın Aivgnon şehrinde doğdu. Sonrasında futbola ilk olarak Montpellier takımının altyapısında başladı. Sonraki zamanda Montpellier A takımına yükselen futbolcu, Dynamo Kyiv'e transfer oldu. Dynamo Kyiv sonrası Schalke ve Nizza takımlarının formasını terletti. 2017'nin yaz transfer döneminde Galatasaray'a transfer oldu. Son olarak ise yaz transfer döneminde Adana Demirspor'a transfer oldu.

3

HANGİ TAKIMLARDA OYNADI?


Younes Belhanda kariyerinde sırasıyla; Montpellier, Dynamo Kyiv, Schalke, Nizza, Galatasaray formalarını terletti. Son olarak ise Adana Demirspor'da oynamaktadır. Ayrıca Fas Milli Takımı'nın eski futbolcusudur.

4

HANGİ MEVKİDE OYNUYOR?


Younes Belhanda asıl mevkisi olan on numaranın yanı sıra merkez orta saha ve sol kanat olarak görev alabilmektedir.

5

KAÇ YAŞINDADIR?


Younes Belhanda 25 Şubat 1990 doğumludur. Yani 31 yaşındadır.

6

NERELİDİR?


Younes Belhanda, Faslı'dır.

7

EŞİ KİMDİR?


Futbolcunun eşi Amal Belhanda'dır

8

BAŞARILARI NEDİR?


Younes Belhanda kariyerinde 2 kez Galatasaray ile Süper Lig, 1 kez Türkiye ve Türkiye Süper Kupası'nı kazandı. Dynamo Kiev ile 2 kez Ukrayna Şampiyonu olan futbolcu, Montpellier ile ise Fransız Şampiyonluğu kazanmıştır.

Younes Belhanda Kimdir?
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR