08.05.2021-12:50 (Son Güncelleme:03.05.2024-02:30)

Yıldız Tilbe Akım Davetini Reddeden Tarkan Hakkında Açıklama Yaptı!

Yıldız Tilbe, geçtiğimiz gün objektiflere takıldı. Sorulan sorulara yanıt veren Tilbe, Tarkan’ın akım davetini reddetmesi üzerine de açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz gün objektiflere yansıyan ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, muhabirlerin kendisine yönelttiği sorulara yanıt verdi. Çalışmadan çıktığını söyleyen Tilbe, pandemi günleri için, ‘Evdeyiz herkes gibi bir farkımız yok camdan dışarı çıkıyoruz bol bol’ dedi.

TİLBE'YE PAS VERMEMİŞLERDİ

Koronavirüs pandemisi döneminde profesyonel ve amatör binlerce müzisyen çok olumsuz etkilendi. Seslerini duyurmak isteyen sanatçılar, #HepimizİçinSesVerTürkiye etiketiyle sosyal medyada bir akım başlatmıştı ve ilk çağrısını Murat Kekilli'ye yapmıştı. Kekilli bu çağrıya, Yıldız Tilbe'nin 'Delikanlım' şarkısıyla yanıt vermişti. Ardından da Tarkan'ın 'Kış Güneşi' şarkısını söyleyen Tilbe, Twitter hesabından meslektaşı Tarkan'a seslenmişti. Tilbe, ‘Tarkan topu sana attım, sen de kime istiyorsan ona at. Bir tane de Orhan Gencebay şarkısı atmak isterdim ama tek top hakkım var galiba...’ demişti. Megastar'a ‘Teşekkür ederim’ diyerek yanıt veren Tilbe, ardından topu şarkıcı Gülşen'e atmıştı. Yıldız Tilbe, bu kez, ‘Gülşen sana müzisyenler için bir challenge yolluyorum, ne istiyorsan yap’ şeklinde konuşmuştu. Gülşen de Tilbe'ye cevap vermemişti.

YILDIZ TİLBE'DEN TARKAN'A CEVAP!

Yıldız Tilbe, akıma katılmayan Tarkan'a, ‘Olsun o da topu bana geri attı, iyi yaptı. Olabilir öyle düşünebilir.’ dedi.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
SIRADAKİ VİDEOLAR