21.07.2022-13:14 (Son Güncelleme:21.07.2022-13:20)
>

Yeşilçam’ın usta oyuncularından Türkan Şoray, Cushing Sendromu’na yakalanınca kortizon tedavisine başlamıştı. Bu tedaviyle aldığı kiloları geri veren usta oyuncu, bu kez sevenlerini çok korkuttu. İşte detaylar...

1

Kendine hayran bırakıyor


Sosyal medya hesabından paylaşımlar yapan Türkan Şoray, geçen onca yıla rağmen insanları kendine hayran bırakmaya devam ediyor. Herkes ünlü oyuncuyu konuşuyor.

2

Kortizon tedavisi gördü


Daha önce kortizon tedavisi gören Türkan Şoray, aldığı kilo almıştı. Buna bağlı olarak ayaklarında da problem çıkmıştı. Ünlü oyuncunun sağlık durumu herkesi korkutmuştu.

3

Beyin ameliyatı geçirdi


Kortizon tedavisinden sonra böbrek üstü bezi alınan ve beyin ameliyatı geçiren Türkan Şoray, 20 kilo birden vermişti. Son görüntüsüyle herkesi büyülemişti.

4

Kızının açıklaması


Geçtiğimiz günlerde magazincilere takılan Türkan Şoray’ın kızı Yağmur Ünal, “Annem gayet iyi, yazın bizim dizimiz başlayacağı için 1-2 günlük kaçabilirim sadece ama annem yazın tatile gidecek, yer henüz belli değil. Tatil için yer bakıyoruz” dedi.

5

Fransız askı yaptırdı


Geçtiğimiz aylarda Türkan Şoray’ın Fransız askısı yaptırdığı iddia edilmişti. Ünlü oyuncunun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım bu iddiaları güçlendirmişti.

6

Diş doktoru çıkışında görüntülendi


Geçtiğimiz gün Türkan Şoray, Nişantaşı’ndaki diş doktorunun çıkışında görüntülendi. Ünlü oyuncu bir süredir diş tedavisi görüyor.

7

Dişini çektirdi


Diş doktorunun dişini çektiğini ve ağzının uyuştuğunu söyleyen Türkan Şoray, kamera karşısında konuşmakta güçlük çekti.

8

Konuşmakta güçlük çekti


Ünlü oyuncu zor anlarını "Bugün mazur görün. Diş tedavim devam ediyor, ağzım şiş bu vaziyette konuşamayacağım. Sizi seviyorum" sözleriyle açıkladı.

Yeşilçam’ın Sultanı Türkan Şoray konuşmakta güçlük çekti! Hastane çıkışında kameralara yakalanan usta sanatçının sağlık durumu sevenlerini korkuttu
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME

Sahnedeki tuhaf tavırları ile dikkat çek...

Usta oyuncu Nebahat Çehre'den korkutan h...

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe'den korkutan h...

Saba Tümer'den aşk orucu tavsiyesi: Sırr...

Skandal iddia sosyal medyayı salladı: Af...

Cem Yılmaz ve Necla Karahalil aşkında so...

Gaddar dizisinde ''Adnan Oktar'' örgütü...

Yunus Emre ve Aleyna arasında neler oluy...

Survivor Yunanistan aşk adası oldu! Kame...

10 senelik evlilik tek celsede sona ermi...