05.04.2024-11:43 (Son Güncelleme:05.04.2024-11:43)

Sevilen yemek yarışması Yemekteyiz ilginç anlara sahne oldu. Kalburabastı tatlısına tiki olduğunu ifade eden yarışmacı bir anda ağlayıp, titremeye başladı. Zuhal Topla ve yarışmacılar bu tepki karşısında dondu kaldı.

1


TV8'de ekranlarında yayılan Zuhal Topal'ın sunduğu Yemekteyiz programında yaşanan ilginç anlar sosyal medyada büyük ses getirdi.

2


Zuhal Topal'ın "şu yapılsa yemem yediğiniz bir yemek var mı?" sorusu üzerine hafta başından beri dikkatleri üzerine çeken yarışmacı Kübra Hanım, bir tatlının adını duyduğundan krize girdiğini açıkladı.

3


Kübra Hanım, bir tatlının adını duyduğundan krize girdiğini açıkladı. Kübra Hanım, "Kesinlikle o tatlıyı yapmayın. İnşallah menülerinizde yoktur. Eğer olursa büyük dehşet çıkartırım. Kriz geçiyorum" diyerek tatlının adını kağıda yazarak diğer yarışmacılara söyledi.

4


Diğer yarışmacının kağıtta yazan kalburabastı yazısını sesli bir şekilde okumasının ardından Kübra Hanım önce inledi sonra titreyerek ağlamaya başladı.

5


Tatlıya karşı neden bu şekilde olduğunu anlatan yarışmacı, "Annem bu tatlıyı yaptıktan sonra yaptığı gecesi ben o tatlıyı yedim. Tatlıyı yedikten sonra kabus geçirdim.

6


Kabusu tatlıyı yediğim için gördüğümü düşündüm. O tatlının böyle bir uğursuzluk getirdiğine inanıyorum" dedi.

7


Gördükleri karşısında ne diyeceğini şaşıran Zuhal Topal ise "Tövbe Yarabbim" diyerek durumu toparlamaya çalıştı.

Yemekteyiz programında ekranlarda görülmemiş olay: O tatlının adını duyunca önce inledi sonra titreyerek ağlamaya başladı!
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME

Adnan Oktar ve örgütü Gaddar'da: Dağhan,...

Usta oyuncu Ediz Hun'dan şaşırtan itiraf...

Ünlü oyuncu Ümit Erdim ve Seda Erdim boş...

Erdal Özyağcılar hangi dine mensup?

Ünlü modacıdan Nilüfer'e ağır eleştiri:...

Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen'in ces...

Seda Sayan’ın 4 aydır neden otelde yaşad...

Boşanınca hayatı değişen ünlüler

Tuba Büyüküstün ile öpüşme sahneleri ola...

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civel...