28.04.2022-11:44
(Son Güncelleme:23.06.2022-14:42)
Yemekleri rahat bırakın artık! Karpuz yatağında ahtapot, kuru fasulyeli hamburger...
İşletmecisi, aşçısı, şefi, hepsi bir araya geldi, akla fikre sığmayan pişirme teknikleri, pazarlama stratejileriyle köklü türk mutfağına zarar verme yarışına girdi.
İşletmeciler, şefler, garsonlar hepsi bir araya geldi Türk yemeklerini nasıl kötü hale getirebiliriz diye düşündü. Oturdular plan program yaptılar ve ortaya bu görüntüleri çıkarıp Türk mutfağına zarar verme yarışına girdi. >Yemek terörünün belli başlı isimleri ve kahramanları var tabii ki. Özellikle Nusret ve CZN Burak'tan sonra herkes bu işi şova dönüştürdü. Hatta iş artık o kadar kötü bir yere gidiyor ki alışkın olmadığımız görsellere alışır hale geldik.
Bunlar nasıl yemekler böyle!
Bazısı baktı yemeği lezzetli değil o zaman işi şova dökeyim deyip insanları paralarıyla rezil etti. Bazıları ise peyniri bol bulup her şeye peynir kattı. Hele birisi var ki dönere bambaşka bir boyut kattı! En iyisi biz sizi bu görüntülerle başbaşa bırakalım...
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR