09.06.2020-16:37 (Son Güncelleme:09.06.2020-16:35)

Yazlık Ayakkabı Modelleri

Bu yazın renkli ayakkabılarını nasıl kullanmalıyız? En rahat yazlık ayakkabı modelleri neler? Tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Bu yaz ayakkabılarda renkler ön plana çıkıyor. Geçtiğimiz sezonun hasır modelleri ise popülerliğini korumaya devam ediyor.

Babet Seçiminde Nelere Dikkat Edilmeli?

Yaz ayakkabılar denilince akla ilk gelen seçimlerden biri babet ayakkabılardır. Günümüzde çok kullanılmasa da yeni tasarımlar arasında da babet modeller karşımıza çıkıyor. Düz tabanlı bu ayakkabılar rahat görünse de uzun süre kullandığınız zaman ayak ağrılarına sebep olabiliyor. Bu ayakkabıların ayak sağlığına zarar vermemesi için doğru seçimler yapmalısınız.

Babet ayakkabı modelleri tabanı yerle bir olduğu için topuk ağrısına sebep olur. Parmaklarınıza da zarar verecek bu modelleri kullanmak istiyorsanız ayakkabıların esnek olmasına dikkat etmelisiniz. Yeni sezonda trend olan rugan ayakkabıların kalıpları sert olduğu için ayaklarınız gün içinde hayal ettiğiniz rahatlığa kavuşmayacaktır. Ayak numarası da dikkate almanız gereken noktalardan biridir. Ayaklarınıza tam olan babet ayakkabılar ayak parmaklarınızı sıkıştırır. Bir numara büyük almanız da ayağınızdan çıkmasına sebep olacağı için buçuklu numaraları tercih edebilirsiniz.

Yazın Trend Modelleri Neler?

Modaya yön veren defilelerde de renkler, desenler, motifler karşımıza çıktı. Yazın tüm parçaların canlı tasarımlar kullanılırken ayakkabılar da renklere ağırlık veriliyor. Yazlık ayakkabı modelleri kırmızı, beyaz, vizon, pudra gibi renklerle tasarlanmış. Bu yazın en trend detayı ise bilekten bağcıklı modeller.

Bu yaz modern bir görünüm elde etmek istiyorsanız tercihleriniz topuklu ayakkabılardan yana olmalı. Sandalet ve düz tabanlı babet ayakkabılar popülerliğini kaybediyor. Kalın topuklu modeller hem modern hem de oldukça rahat olduğu için günlük hayatta tercih edebilirsiniz.

Şık bir görünüm elde etmek istiyorsanız bu yazın bilekten bağcıklı modelleri tam size. Geçtiğimiz sezonun kısa bağcıkları bu yıl yerini uzun ve renkli bağcıklara bırakıyor. Kırmızı, taba, beyaz gibi farklı renklerle karşımıza çıkan bu ayakkabıları özel günlerde kullanabilir ve istediğiniz görünüme kavuşabilirsiniz. Kalın topuklu modellerini ise günlük hayatta kullanabilirsiniz.

Bilekten Bağcıklı Ayakkabılar Nasıl Kullanılmalı?

Sezonun en trend parçaları olan bilekten bağcıklı modelleri geçtiğimiz yıllarda sadece özel günlerde kullanmıştık. Sokak modasına uyum sağlayan bu ayakkabılara ufak dokunuşlar yapılmış ve günlük hayatta da kolaylıkla kullanılabilecek tasarımlara imza atılmış. Bu ayakkabılar yapacağınız kombinlerde hem şık hem de spor parçalar tercih edebilirsiniz. Mom jeans, pensli deri pantolonlar, pilili etekler kombin yapmak için seçebileceğiniz trend parçalar arasında. Üst giyimde ise ip askılı büstiyer kullanabilirsiniz.

Şeffaf Ayakkabı Modası Devam Ediyor Mu?

Geçen yıl hayatımıza giren ve oldukça sevilen şeffaf tasarımlar yeni sezonda da kullanılmaya devam ediyor. Şeffaf yazlık ayakkabı modelleri de ufak farklarla karşımıza çıkıyor bu sezon. Ayakkabının tamamında kullanılan şeffaf detaylar yerine sadece mini detaylar şeffaflık kullanılmış. Şeffaf tasarımlarla modern bir görünüm elde etmek istiyorsanız şeffaf topuklu ayakkabıları seçmelisiniz.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr