10.01.2020-14:14 (Son Güncelleme:03.05.2024-22:36)

Her kadın yaşları ilerledikçe yüzlerinde oluşan kırışıklıklardan kurtulmanın yollarını arar.

1


Her kadın yaşları ilerledikçe yüzlerinde oluşan kırışıklıklardan kurtulmanın yollarını arar. Belki kırışıklıkları tamamen yok etmek mümkün olmayabilir ama kırışıklıkların oluşumunu yavaşlatmak ve kırışıklık görünümünü azaltmak mümkün. Sizin için hazırladığımız haberimizde kırışıklık görünümünü azaltan 5 esansiyal yağı derledik…

2

Hindistan Cevizi Yağı


Hindistan cevizi yağı cildinizi nemlendirme ve erken yaşlanma belirtilerini önleme kabiliyetine sahiptir. Cildinizi UV ışınlarından koruyarak doğal bir güneş kremi olarak da kullanılabilir.

3

Badem Yağı


Badem yağı, cildiniz için faydalı olan ve kırışıklıkları gideren mükemmel bir E ve K vitamini kaynağıdır. Gözleriniz altındaki koyu halkaları ve torbaları tedavi etmek ve yaşlanma belirtilerini ortadan kaldırmak için yağı biraz ısıtın ve bu bölgelere masaj yaparak uygulayın.

4

Jojoba Yağı


Jojoba yağı, anti-aging özelliklerine sahip C ve E vitamini içerir, cildinizi pürüzsüz ve genç tutar.

5

Argan yağı


Argan yağı cildiniz ve saçlarınız için son derece faydalıdır. En etkili doğal yaşlanma karşıtı yağlardan biridir. Bu yağın düzenli kullanımı ince çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünü gözle görünür ölçüde azaltabilir.

Yaşlanma Karşıtı 4 Esansiyal Yağ
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME

Türkiye'nin şehirlere göre boy ortalamas...

İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç'ın...

Titanik'in en zengin adamının cesedinde...

Otomattan kahve aldı hayatı karardı: ‘Gö...