15.06.2022-14:10 (Son Güncelleme:15.06.2022-14:29)

Ekranların sevilen dizisi Yasak Elma bu hafta sezon finali bölümüyle reyting rekorları kırdı. Ancak bu bölümde çekim ekibinin yaptığı hatalar gözden kaçmadı. Sahnelerinde yapılan o hatalar sosyal medyada gündem oldu. İşte detaylar...

1

Her sezonu olaylı geçiyor


Her sezon izleyenleri büyüleyen Yasak Elma dizisinde bu sezon başrol oyuncularına Biran Damla Yılmaz ve Murat Aygen de katıldı. Usta oyuncuların rol aldığı bu dizi entrikalarıyla gündeme sık sık geliyordu.

2

Sezon finali gündeme damga vurdu


Bu sezon da izleyicilerini büyüleyen Yasak Elma’nın sezon finali bu hafta yayınlandı. Dizinin sonunda yaşanan trafik kazası büyük heyecan yarattı.

3

Dizinin sonundaki araba sahnesi olay oldu


Entrika dolu dizinin 146. bölümünde kaldıkları otelden ayrılan Çağatay’ın arabasına Yıldız ve Ender’in binmesi olay yarattı. Arabada geçen bir sahnede çekim hatası yaşandı.

4

Ekin’in sırrı ortaya çıktı


Dizideki savunmasız canlılara eziyet edenleri öldüren Ekin, karısına yakalandı. Ekin’in bu sırrının ortaya çıkması, yeni sezonda büyük merak uyandıracak.

5

İzleyicilerden kaçmadı


Geçtiğimiz sezonlarda birkaç çekim hatası olan Yasak Elma dizisinde, çekim ekipleri aynı hataları tekrarladı. İzleyenlerin gözünden kaçmadı.

6

Yıldız telefonunu ters tutuyor


Dizinin son sahnesinde Çağatay, Yıldız ve Ender’in yolculuk yaptığı esnada Yıldız telefonla konuşuyordu. Yıldız’ın telefonu ters tutması izleyenlerin gözünden kaçmadı.

7

Yıldız’ın saçı yön değiştirdi


Son bölümdeki bir diğer çekim hatası ise, Yıldız’ın bir sahnede saçı önde dururken bir anda saçının arkada olması izleyenleri şaşkına çevirdi.

8


Hataları fark eden Yasak Elma takipçileri hemen sosyal medya hesaplarında bu hataları yayınladı. Bu çekim hataları kısa sürede gündem oldu. Hiçbir hatayı gözünden kaçırmayan takipçiler sezonun başında olan Kumru'yla Çağatay arasındaki yasak aşkın Türk ahlakını bozduğunu iddia ediyor.

Yasak Elma yine yaptı yapacağını! Sezon finalindeki akıl almaz hata izleyenlerin gözünden kaçmadı
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME

Adnan Oktar ve örgütü Gaddar'da: Dağhan,...

Seda Sayan ''Türk aile yapısını bozmak''...

Kim Milyoner Olmak İster'e ''Osmanlı'' s...

Survivor Yaman'a yüz kızartan cinsellik...

Tuğba Ekinci cesur dansına gelen eleştir...

Acun Ilıcalı sinir krizi geçirdi! İddial...

Son bölümü yetiştirememişlerdi: Bahar di...

Gaddar dizisinde ''Adnan Oktar'' örgütü...

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal arasın...

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civel...