22.01.2022-16:34 (Son Güncelleme:22.01.2022-16:34)

Yargı’nın Engin’i Onur Durmaz’dan Duygulandıran İtiraf: Aç Kaldığım Dönemler Oldu!

Kanal D ekranlarının en sevilen dizilerinden biri olan Yargı’da başarılı oyunculuk performansıyla göz dolduran Onur Durmaz, kendisi hakkında bilinmeyenleri anlattı.

Ekranların en sevilen dizileri arasında yer alan Yargı, yayınlandığı ilk günden bugüne dek büyük bir ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Her hafta yayınlanan yeni bölümü ve gizemli senaryosuyla seyirciyi ekrana kilitlemeyi başaran Yargı, dizi senaryosu bir yana oyuncu kadrosuyla da oldukça konuşuluyor. Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu ve Onur Durmaz gibi pek çok başarılı isimlerin yer aldığı kadroda oyuncular, gösterdikleri performansla adlarından başarıyla söz ettiriyor. Dizide Engin karakterine hayat veren Onur Durmaz ise tüm dikkatleri dizideki oyunculuğu sayesinde üzerine çekerken, önceki akşam düzenlenen Yılın Marka Güzellik Ödülleri’nde ödüle layık görüldü. Başarılı oyuncu ‘’En İyi Çıkış Yapan Erkek Oyuncu’’ ödülünü aldığını duyurarak, herkese teşekkür etti.

DURMAZ: BUGÜNLERE GELMEM KOLAY OLMADI

Yargı dizisinde hayat verdiği Engin karakteriyle oyunculuk performansı çok beğenilen ve çok ses getiren Onur Durmaz, Yılın Marka Güzellik Ödülleri’ne layık görüldü. Başarılı oyuncu ‘’En İyi Çıkış Yapan Erkek Oyuncu’’ kategorisinde aldığı ödül için herkese teşekkür etti. Aldığı ödül sonrası konuşma yapan ünlü oyuncu; ‘’Çok onore oldum. Bugünlere gelmem kolay olmadı. İnanılmaz çalıştığım, tabiri caizse aç kaldığım dönemler oldu. En iyisi ortaya çıkana kadar elimden geleni yaptım, çalışmaya devam ediyorum. Henüz 'Bir yere geldim' demem. Dizi hakkında ‘öldünüz mü, katilin kim?’ sorularına alıştım. Spoiler vermiyorum kimseye. 'Kulüp' ve 'Yargı'da muhteşem isimlerle çalışma şansı yakaladım. Sette hemen her gün yeni bir şey öğrendim, çok güzel kazanımlarım oldu. Bir gün umarım kadına şiddetin, kadın cinayetlerinin, insana hatta canlıya şiddetin olmadığı, hak görülmediği, meşrulaşmadığı bir güne ve ülkeye uyanırız’’ diyerek duygularını dile getirdi.


DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr