27.12.2023-12:28 (Son Güncelleme:27.12.2023-12:28)

Yapay zeka programı Chat GPT'ye Türk futbol tarihinin en iyi futbolcuları soruldu. Program ise "tam bir objektif sıralama yapmak zor olsa da futbolculardan bazılarını bulabilirsiniz" sonucuyla futbolcuları ortaya çıkardı. İşte o isimler...

1


Metin Oktay: Türk futbolunun efsanevi isimlerinden biri olarak kabul edilen Metin Oktay, Galatasaray'da forma giydi ve Türk futboluna önemli katkılarda bulundu.

2


Rüştü Reçber: Kaleci olarak Türkiye futbol tarihine adını yazdıran Rüştü Reçber, milli takımda ve kulüp bazında da Fenerbahçe, Barcelona ve Beşiktaş'ta izler bırakmayı başardı.

3


Tugay Kerimoğlu: Orta saha oyuncusu Tugay Kerimoğlu, Türk futboluna uzun yıllar hizmet etmiş ve uluslararası arenada da başarılar elde etmişti.

4


Okan Buruk: Orta saha oyuncusu Okan Buruk, Türk futbolunda uzun yıllar boyunca önemli roller üstlenmiştir. Galatasaray'ı geçen sene şampiyon genç hoca, futbolculuk kariyerine Galatasaray'da başladı.

5


Nihat Kahveci: Hem Türkiye'de hem de yurtdışında başarılı bir kariyere sahip olan Nihat Kahveci, golcülüğü ile tanıyor.

6


Sergen Yalçın: : Teknik becerileri ve yaratıcılığı ile bilinen Sergen Yalçın, Türk futbol tarihinin en yetenekli futbolcularından biri.

7


Tuncay Şanlı:

8


Hamit Altıntop:

9


Emre Belözoğlu:

10


Nuri Şahin:

11


Arda Turan:

Yapay zeka seçti: İşte en iyi Türk futbolcular...
abdullahsaskin@haber365.com.tr
abdullahsaskin@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR