10.05.2024-17:02 (Son Güncelleme:10.05.2024-17:02)

Yalı Çapkını’nın yeni bölüm detayları bu haberde: Yalı Çapkını 69. bölüm özeti

Yeni sezonda da Star TV ekranlarında yayın hayatını sürdüren Yalı Çapkını dizisinin yeni bölüm özeti sosyal medyada araştırılan konular arasında yer aldı. İzleyenler bu akşam yayınlanacak olan Yalı Çapkını 69. bölüm özeti için internete yöneldi: İşte Yalı Çapkını yeni bölüm özeti…

Star TV ekranlarında Cuma akşamları fırtınalar estiren Yalı Çapkını dizisinin son bölümünde Seyran ile Ferit arasında yaşanan romantik anlar izleyenlerin yüreklerini ısıtmıştı. Dizinin hayranları ise son bölümün ardından bu akşam yayınlanacak olan Yalı Çapkını 69. bölüm hakkında araştırmalara girişti. Peki Yalı Çapkını yeni bölümde neler olacak?

Yalı Çapkını yeni bölümde neler olacak?

Ferit, düşmanlarının izini hala bulamamış olmanın verdiği gerilimle hareket halinde. Beklenmedik bir karşılaşma yaşar. Oğlunun intikamını alma planları yapan Mezide ise, Gülgün'ü tehdit ederek Hattuç'u bulmasını ister. Seyran ise doktordan öğrendikleriyle zihinsel bir karmaşa içinde ve bu gelişme kaygılarına neden olurken, hayatında yeni kararlar almayı düşünüyor.


Ferit ise içinde bir tuhaflık seziyor ve durumu anlamaya çalışıyor. Gülgün'den iyi haberler bekleyen Mezide ise, hiç beklemediği biriyle yüz yüze gelmenin şaşkınlığını yaşıyor. Seyran'ın içinde bulunduğu büyük sorunu öğrenen Tarık, ona yardım etmek için hızla harekete geçiyor ve bu karar, onu Ferit'le karşı karşıya getiriyor.

Yalı Çapkını yeni bölüm saat kaçta, nasıl izlenir?

Yalı Çapkını dizisinin yeni bölümü 10 Mayıs 2024 Cuma günü saat 20.00’de Star TV ekranlarında canlı izleyebilirsiniz.

kursat@haber365.com.tr