24.04.2024-12:12 (Son Güncelleme:24.04.2024-12:45)
>

Star TV ekranlarının popüler dizisi Yalı Çapkını'nın 67. bölüm fragmanı yayınlandı. Önümüzdeki bölüm Ferit, Seyran'ı buluyor. Peki Seyran'ın başına neler geldi? İşte detaylar...

1


Başrollerinde Afra Saraçoğlu, Çetin Tekindor ve Mert Ramazan Demir'in yer aldığı Yalı Çapkını'nın yeni bölüm tanıtımında; evine dönen Seyran'ın travmalarını gören Ferit'in korkusu ve "Ne yaptılar sana Seyran?" diye sorması yürekleri dağladı.

2


Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor ile Binnur Kaya’nın başrolünde yer aldığı popüler dizi Yalı Çapkını’nın 26 Nisan Cuma akşamı ekrana gelecek 67. bölümünün ikinci fragmanı da yayınlandı. Ferit, Seyran’ı buluyor. Seyran'ın doktorunun açıklayacağı gerçek ve Seyran'a ne olduğu merak ediliyor.

3


Yönetmenliğini Burcu Alptekin’in üstlendiği, senaryosunu Mehmet Barış Günger’in yazdığı Yalı Çapkını’nın 67. bölümünden bir diğer fragman yayınlandı.

4


Yayınlanan fragmanda; Ferit, Seyran’ı buluyor ve ''Seyran ne yaptılar sana'' diye gözyaşı döküp ardından da apar topar hastaneye götürüyor. Hastaneden el ele çıkıp evlerine dönüyorlar.

5


Halis Ağa ise Seyran’ın tedavisini gerçekleştiren doktora ‘’Doktor Bey bu hal ailemiz için oldukça hassas bir durum. Bu bahsettiğinizden öte bir şey var mı?’’ diye sorarken, doktorun ‘evet’ der gibi kafasına sallaması yeni bölüme dair heyecanı artırıyor. Seyran duyduklarından sonra sinir krizi geçiriyor.

6


Seyran'ın kaçırılmasıyla büyük bir öfke ve panik yaşayan Ferit, bu işi kimin yaptığını bulmak için tüm ihtimallerin peşine düşer. Seyran'ın kaçırıldığını öğrenen Kazım, kızına sahip çıkamadıkları gerekçesiyle Korhan'ların evini basar. Yaşanan tüm bu gelişmeler Halis Ağa ve Ferit'in arasında büyük bir çatışma yaşanmasına neden olur. Hattuç'un geçmişe dair anlattıkları, Seyran'ın başına gelebilecekler konusunda Ferit'i daha da kaygılandırır. Ece'nin zarar görmemesi için çabalayan Seyran, Mezide'nin çok kötü şeyler yapmaya hazırlandığını fark eder. İfakat'ın açıklanamayacak bir durumda yakalanması, Gülgün'ün yıllardır beklediği fırsatı ayağına getirir. Seyran'ı kurtarmak için büyük bir operasyon başlatılırken, Ferit ve Seyran ölüm ile yaşam arasındaki ince çizginin üzerindedir.

7


Sevilen dizinin oyuncu kadrosunda; Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor ve Binnur Kaya’nın başrolde olduğu dizide; Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Diren Polatoğulları, Taro Tekin Emir, Turgut Tunçalp, Sezin Bozacı, Buse Buçe Kahraman, Öznur Serçeler, Toprak Sağlam, Hülya Duyar, Yiğit Tuncay, Gülen Gedikoğlu gibi isimler de yer alıyor.

Yalı Çapkını 67. bölüm fragmanı yürekleri dağladı: Seyran'ın başına ne geldi?
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME

Oyuncu Burcu Biricik doğuma günler kala...

Engin Altan Düzyatan'dan üzücü haber: Am...

Dilan Polat cezaevinde kendini kesti! Ni...

Mehmet Ali Erbil 40 yaş küçük sevgilisin...

Safiye Soyman'ın hayat arkadaşı Faik Özt...

Kibariye'den akıl almaz açıklama: ''Her...

Acun Ilıcalı acı haberi sosyal medyadan...

Survivor Aleyna, Batuhan'ın kardeşi hakk...

Yunus Emre ve Aleyna arasında neler oluy...

Ezgi Mola'dan Masumlar Apartmanı itirafı...