25.06.2019-13:01 (Son Güncelleme:25.06.2019-12:50)

Yağmur Sarnıç'tan Emre Aşık'a Sitem

2012'de dünya evine giren ve geçtiğimiz aylarda boşanma kararı alan çift, bakıcı dehşetiyle gündem oldu. Yağmur Sarnıç, Emre Aşık'a katıldığı canlı yayında sitem etti.

Boşanma davaları devam eden Emre Aşık ve Yağmur Sarnıç birbirlerine ağır sözler söyledi. Aşık'ın, bakıcı dehşetinden sonra söylediği 'Anne olsaydı, böyle olmazdı' sözleri Sarnıç'ı kızdırdı.

'BENİM SUÇUM NE?'

Çocuklarının, bakıcıları tarafından darp edildiği videoyu izleyen Yağmur Sarnıç soluğu mahkemede aldı. Olaydan haberdan olan Emre Aşık ise 'Anne olsaydı, böyle olmazdı' açıklamasında bulundu. Aşık'ın açıklamalarına sinirlenen anne Sarnıç canlı yayında "Ben bakıcının böyle olduğunu bilsem, onu tutar mıydım? Benim suçum ne?" diye sitem etti.

'VELAYETİ ALMAYA ÇALIŞIYOR'

Emre Aşık'a ateş püsküren Sarnıç, "Benim ilgisiz olduğumu söyleyerek velayeti almaya çalışıyor. Ben çocuklarımı 9 ay karnımda taşıdım, her şeyleriyle ilgilendim. Emre'nin bir mama almışlığı yok." dedi.

'ŞOV YAPMASIN'

Aşık'ın çocuklarını dövdüğünü iddia eden Sarnıç, "Benim çocuklarımı Emre dövdü, şimdi şov yapmasın. Emre çocuklarımı dövdüğü için annem onu görmek istemiyor, nefret ediyordu." açıklamasında bulundu.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr