04.06.2022-22:13 (Son Güncelleme:04.06.2022-22:13)

Van kurbanlık fiyatları ne kadar? 2022 Van büyükbaş, küçükbaş kurbanlık hisse fiyatları

Kurban Bayramı'na kısa bir süre kala kurban kesme ibadetini yerine getirecek olan müslümanlar kurbanlık fiyatlarını merak etti. Van'da yaşanan vatandaşlar ise küçükbaş ve büyükbaş kurbanlık fiyatlarını araştırmaya başladı. Peki Van'da kurbanlık ve hisse fiyatları ne kadar? detaylar haberimizde yer almaktadır

Kurban Bayramı'nda bir ay kala Müslümanlara farz olan kurban kesme ibadetini yerine getirmek isteyen vatandaşlar bütçelerine uygun kurbanlık arayışına girdi. Ülkemizde yaşanan ekonomik sorunlardan dolayı vatandaşlar şimdiden kurbanlık aramaya başladı. Van'da da vatandaşlar uygun fiyatlı kurbanlık arayan kişiler internet üzerinden araştırma yapmaya başladı. 


Van'da küçükbaş ve büyükbaş kurbanlık fiyatları 

Ülkemizde sürekli yaşanan artışlardan kurbanlık fiyatları da etkilendi. Ekonominin sürekli değiştiği bu günlerde kurbanlık fiyatları da değişmektedir. Vatandaşlarda en uygun fiyata kurbanlık almak için büyük bir arayış içerisine girdi. Van'da da kurbanlık fiyatları değişiklik göstermektedir. Van'da büyükbaş kurbanlık fiyatları 20 bin TL ile 45 bin TL arasında değişirken küçükbaş kurbanlık fiyatları ise 800 TL ile 3 bin 500 TL arasında değişir. Büyükbaş kurbanlık hisse fiyatları ise 3 bin 500 TL ile 7 bin 800 arasında değişiklik göstermektedir.  

elifcolak@haber365.com.tr