01.07.2020-15:38 (Son Güncelleme:25.12.2021-15:38)

Ne kadar yorgun olursanız olun bir türlü uykuya dalamıyorsanız hem zihninizi hem de bedeninizi rahatlatan kokularla yorgunluğunuzu atabilir, rahatça uykuya dalabilirsiniz.

1

Roma Papatyası Yağı


Roma papatyası yağı, vücudunuzun rahatlamasına, sakinleşmesine ve sinirlerinizin yatışmasına yardımcı olur. Hafif çiçeksi aromasıyla uykuya dalacağınız atmosferi sararak daha rahat uyumanızı sağlar.

2

Sandal Ağacı Yağı


Sandal ağacı yağı ile zihninizi ve bedeninizi rahatlatabilir, hızlıca uykuya dalabilirsiniz.

3

Lavanta Yağı


Birçok kişi lavanta yağının kokusunu seviyor. Ancak uykuya dalmayı kolaylaştırdığını bilmiyor. Lavanta kokusu kişinin daha kaliteli bir uyku uyumasını sağlar.

4

Kabe Samanı Yağı


Bilimsel adı Andropogon yağı olan kabe samanı yağı, bitkinin köklerinden elde edilmektedir. Topraksı bir kokuya sahip olan kabe samanı yağını, lavanta veya roma papatyası ile karıştırarak kullandığınızda uykuya daha rahat dalabilirsiniz.

5

Ylang Ylang


Ylang ylang uyku kalitenizin artmasına yardımcı olan muhteşem bir yağdır. Çiçeksi bir kokuya sahip olan ylang ylang aynı zamanda meyvemsi özelliklere de sahip olan bir yağdır.

6

Bergamot Otu Yağı


Hoş kokusu ve faydalı aromasından ötürü aromaterapide faydalı bir yağ olan beramot otu yağı, bergamotun mis kokusu ile kaliteli bir uykunun sırrıdır.

Uykuya Dalmanızı Kolaylaştıracak Aromatik Yağlar
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR