31.08.2022-12:27 (Son Güncelleme:23.05.2024-11:57)
>

Bahar dizisinin sevilen oyuncusu ünlü aşkı ile dudak dudağa yakalandı. O anları sizin için hazırlarken, sıkça merak edilen rol aldıkları dizide birbirlerine aşık olan isimleri sizler için bir araya getirdik.

1

Hande ve Kerem


İkili uzunca bir süre sevgili olduktan sonra ani bir kararla ayrıldı.

2

Melek Mosso


Melek Mosso ve Serkan Sağdıç klip çekimlerinde yakınlaşıp aşk yaşamaya başladı. Bu olay akıllara müge ve Şinasi çiftini getirdi.

3

Emre Altuğ ve Gözde Kansu


Yalı Çapkını dizisinde karı koca karakterleri canlandırna Emre Altuğ ve Gözde Kansu'nun aşk yaşadığı iddia edildi. İkilinin Altuğ'un sahne aldığı bir mekanda oldukça yakın olduğu da gözlerden kaçmadı.

4

Afra Saraçoğlu-Mert Ramazan Demir


Yalı Çapkını dizisindeki partnerlikleri çok beğenilmiş, aralarında bir şeyler olduğu iddia edilmişti. Geçtiğimiz haftalarda 4 yıllık sevgilisi Mert Yazıcıoğlu'ndan ayrılan Afra Saraçoğlu, rol arkadaşı ile aşk mı yaşıyor? Her fırsatta çıkan haberleri yalanlaan ikilinin aşklarıı eski sevgili Mert Yazıcıoğlu ele verdi. Afra ve Mert Ramazan Demir'in arkadaşı olan Yazıcıoğlu, ınstagram hesabından iki oyuncu ilede olan fotoğraflarını kaldırdı. Mert'in bu hareketi, eski sevgilisi ile rol arkadaşı arasındaki aşkı doğruladığı yönünde yorumlandı.

5

Rabia Soytürk - Caner Topçu


Duy Beni dizisinin yeni bölüm fragmanında Kanat ve Ekim'in ata bindikleri sahne büyük tepki gördü. Sosyal medyada olumsuz yorumlar yapıldı.

6

Tuba Büyüküstün ve Murat Boz


Zeytin Ağacı dizisindeki sevişme sahnesiyle gündeme gelen ikilinin sahne sonrası da ateşinin dinmedikleri iddia edildi.

7

Merve Dizdar-Uğur Uzunel


Masumlar Apartmanı dizisinde partner olan Merve Dizdar ve Uğur Uzunel, bir mekanda başbaşa görüntülendi. İkili arasında daha öncede aşk dedikodusu çıkmış ancak haberleri yalanlamışlardı. Bu fotoğraf sonrası aşk haberleri yeniden gündeme geldi.

8

Müge Anlı ve Şinası Yüzbaşıoğlu


Müge Anlı ve Asayiş Sube Müdürü Şinası Yüzbaşıoğlu cumartesi günü evlenecek. İddialara göre Müge Anlı yeni sezonda olmayacak. Hem düğün süreci hem de program aynı anda onu çok yorduğu söylendi. Yapım ekibi tarafından konuyla ilgili henüz bir açıklama gelmedi.

9

David


David Hare, sinemada yaşlı bir adamın genç bir kadınla öpüşüyor olmasının yanlış bulduğunu söyledi.

10

Derya Dermancıoğlu


Derya Dermancıoğlu sevgilisi ile film setinde tanıştığını ve ilk görüşte aşık olduğunu aktardı.

11

Burçin ve Murat


Burçin Terzioğlu ve Murat Yıldırım aşkları Fırtına dizisi ile başlamıştı. Çift aşklarına evliliğe taşımıştı. Ancak çift evlendikten kısa bir süre sonra boşandı.

12

Bahar dizisininn Çağlası aşka geldi

Ünlülerin set aşkları
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR