13.07.2022-11:30 (Son Güncelleme:17.10.2023-14:01)
>

Metin Akpınar'a bir çocuk şoku daha geldi. Ekranlarda görmeye alışık olduğumuz ünlü isimlerin, mükemmel olmadığını kanıtlayacak cinsten gizleyemediği kusurlarını sizler için galerimizde bir araya getirdik. İşte ünlülerin kusurları...

1

Ünlülerin bilinmeyenleri


Ünlülerin kırmızı halılarda, televizyon ekranlarında ne kadar mükemmel gözüktüğünü biliyoruz. Kırmızı halı ve ekran dışında nasıl gözüktüklerini, kusurları olup olmadığını düşündünüz mü? Kimsenin mükemmel olmadığı bu dünyada hayranlıkla izlediğiniz bu ünlülerin birçoğunun kendi içinde olsa kusur olarak gördüğü birçok parçası var. Birçok ünlünün kusurlarıyla barışık olduğunu paparazzilere verdikleri fotoğraflarla anlıyoruz. Bazısı ise gizlemeye çalışırken çokta başarılı olamıyor. Belki milyonların gözü önünde çok başarılı bir şekilde kusurlarını gizlemeyi başarabiliyordur. Onlarında gizleyemediği ve ya gizlemeyi tercih etmediği birçok kusuru olduğunu biliyor muydunuz? Her güzelin bir kusuru olur derler pek de yalan sayılmaz! Bizler de sizin için araştırdık ve ünlülerin bilinmeyen kusurlarını ortaya çıkardık.

2

Jennifer Garner


Başarılı ve güzelliği ile dikkat çeken oyuncu Jennifer Garmer'ın ayak serçe parmağı yamuk. Son olarak İbrahim Tatlıses'in babalık itirafı olay oldu.

3

İbrahim Tatlıses


Babalık konusunda kendisinde kusur bulduğunu söyleyen İbrahim Tatlıses "Mesleğimden dolayı her gün bir yerdeyiz. Çocuklarımın, yuvamın başında olamıyorum ama ben hakikatten gerçek bir babayım. Bir gün ölürsem sizleri sizlere emanet ediyorum. Kardeşler olarak birbirinize sahip çıkın, aranızda düşmanlık olmasın" dedi. Tatlıses'in bu sözleri babalık görevini yerine getiremediği için kendini affetirmenin bir yolu olduğu öne sürüldü. İbrahim Tatlıses'in daha önce yaptıkları skandal olaylar ortaya çıktıktan sonra iddialara göre çocukları babalarıyla ilişkisini kesti.

4

Metin Akpınar


Geçtiğimiz günlerde evlilik dışı tek gecelik ilişkisinden ikiz kız çocuğu sahibi olduğu ortaya çıkan Akpınar'a bir çocuk şoku daha geldi. Onur Akay'ın iddiasına göre Akpınar bir de erkek çocuk sahibiymiş!

5

Vince Vaughn


Filmlerin aranan isimlerinden Vince Vaughn'ın sağ elinin baş parmağında tınak yok.

6

Zac Efron


Genç kızların gözdesi yakışıklı oyuncu Zac Efron'un da çoğu insanın dikkatini çekmeyen bir kusuru var. Yakışıklı oyuncunun 4 göğüs ucuna sahip.

7

Azra Akın


Akın kendisinin çekik gözlü ve dişlek olduğunu düşünüyor. Ama bu elbette onun kendi fikri. Azra Akın'a bakanlar onun bu özelliklerini kusur olarak bile görmüyor.

8

Kadir İnanır


Etiler'de bir mekana girerken görüntülene Kadir İnanır'ın halsiz ve keyifsiz halleri dikkat çekti. Yürümekte zorlanan İnanır'ın koluna sevgilisi Jülide Kural girdi.

9

Ebru Şancı


38 yaşındaki eski manken Ebru Şancı, '2. Sayfa' canlı yayınında evlilik üzerine konuşulurken, "İyi ki evlenmişim, hiç pişman olmadım. Bazen gecenin bir yarısında kalkıp, boğasım geliyor ama yine de seviyorum kocamı. Her noktada delirebilirim ama sinirim beş dakika. Bende kin yok, uzatma yok, surat asma yok" şeklinde açıklamalarda bulundu.

10

Madonna


52 yaşında olan ünlü pop star Madonna'nın, beslenmesine ve sporuna ne kadar dikkat etse de, yaşla birlikte kusurları da artıyor.

11


Madonna'nın elleri...

12

Denzel Washington


İzlenme rekorları kıran Adelet serisinin yıldızı Denzel Washington'un serçe parmağının tamuk olduğunu biliyor muydunuz?

13

Asthon Kutcher


Asthon Kutcher'in bir ayağındaki iki parmağı birleşik.

14

Megan Fox


Çekici yıldızın baş parmakları diğerlerine göre çok kısa ve tombul.

15

Karoline Kurkova


İç çamaşırı defilelerinin aranan ismi ünlü manken Karoline Kurkova'nın göbek deliği yok!

16

Kate Bosworth


Güzel yıldızın gözleri farklı renklerde... Bosworth, bu durumdan şikayetçi olmadığını söylüyor.

17

Ebru Akel


Çünkü Akel, sağ elinin üzerindeki lekeyi genellikle makyajla kapatıyor.

18

Angelina Jolie


Angelina Jolie'nin de kusurları var. En büyük kusuru aşırı kilo kaybından dolayı dudak çevresini gölgeleyen kırışıklıkları.

19

Beren Saat


Güzel oyuncunun kadı kızında olur dendiği türden bir kusuru var. Ön dişleri ayrık.

20

Joaquin Phoenix


Oscarlı oyuncu Phoneix'in ise halk arasında tavşan dudak olarak bilinen bir rahatsızlığı var.

Ünlülerin kimsenin bilmediği kusurları
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME

Kızılcık Şerbeti’nin gerçekte kimin hika...

Suphiye Orancı'nın kuzeninden Uğur Dünda...

Suphiye Orancı ile aşk yaşayan isimlerde...

Ünlülerin estetiksiz halleri

Müge Anlı'da skandal olay: 15 yaşındaki...

İşte Benim Stilim yarışmacısı Yağmur Tak...

Duygu Nebioğlu'nun annesi Suphiye Orancı...

Survivor Yunus Emre rahat durmuyor: Uzak...

37 kiloya düşmüştü: Cezaevinden çıkarıla...

Müge Anlı'da ilginç anlar: 40 yıllık koc...