10.08.2022-13:15 (Son Güncelleme:06.02.2023-17:26)
>

Hepimizin hayran olduğu, milyonlarca takipçileri bulunan ünlü isimlerin şöhreti nasıl yakaladıklarını biliyor musunuz? Son olarak TikTok'da ünlü olan Taha Duymaz'ın enkaz altında kaldığı öğrenildi. İşte ünlülerin hayatlarının dönüm noktası olan hikayeleri...

1

TÜRKAN ŞORAY


Annesi ile babası ayrıldıktan sonra annesi ile yaşamaya başlayan Türkan Şoray, yolda yürüdüğü zaman yoldan geçen sinemacının dikkatini çekiyor. Şoray’ı takip eden adam, kendisini film yıldızı yapmak istediğini söylüyor. İlk olarak oralı olmayan Türkan, daha sonra bu fırsatı değerlendiriyor.

2

DEMET ÖZDEMİR


Şimdilerin en popüler oyuncularından Demet Özdemir, Efes dansçılarından biriydi aslında. O dönemde ablası Kanal D’de çalışan güzel oyuncu, ajansa kayıt olması için etrafından baskı görüyor ve ilk gittiği çekimde hayatının rolünü alıyor.

3

Fatma Nur Uçar - MasterChef


MasterChef yarışmasında Fatma Nur'un karşılaştığı yarışmacıları elemesi sosyal medyada konu oldu. Sivri dili ile gündeme gelen Fatma Nur'un sırf reyting yüzünden yarışmaya alındığı konuşuluyor. Kadroya giren son ismin Fatma Nur olması ise söylenenlere göre torpil iddialarını güçlendirdi.

4

ÇAĞATAY ULUSOY


Basketbol oynayan genç yıldız üniversite yıllarının başında Best Model yarışmasına katılıyor. Yarışmada hiç beklemediği anda birincilik alan Ulusoy’un bir gecede hayatı değişiyor.

5

İBRAHİM TATLISES


Urfa'dan İstanbul'a ailesiyle gelen İbrahim Tatlı, çok zor işlerde çalışıyor o dönem. En son demir ustası olarak çalıştığı inşaatta kendi kendine türkü söylerken yoldan geçen adanalı, bir sinemacı tarafından fark ediliyor. Daha sonra Adana'da başlayan gazino programları ve İbrahim Tatlıses efsanesinin doğuşu gerçekleşiyor.

6

HANDE YENER


Hangi moda evi bilmiyoruz ama ünlülerin sık gittiği bir dükkanmış bu. Hande Yener de orada tezgahtarlık yapıyor. Her nasıl oluyorsa Hülya Avşar ile bir şekilde konu şarkı söylemeye geliyor ve Hülya Avşar telefonunu veriyor Hande'ye. Gördüğünüz gibi o onu aramış, diğeri de telefona çıkmış.

7

KIVANÇ TATLITUĞ


Kıvanç Tatlıtuğ aslında başarılı bir basketbol oyuncusu. Ancak bir talihsizlik sebebiyle sakatlanıyor. Herkes onun yakışıklılığını övüp model olmasını söylüyor ama o pek bunları takmıyor. Annesi, Beylikdüzü’ndeki bir marketin camında ‘profesyonel mankenlerle çalışır mısınız?’ ilanını görünce, Tatlıtuğ’un yanında bulunan bir fotoğrafını gönderiyor. Mankenlik, modellik derken işte karşınızda Kıvanç Tatlıtuğ.

8

BURAK ÖZÇİVİT


Burak Özçivit'in babası oğlunun fotoğrafını Best Model of Turkey seçmeleri için jüriye gönderiyor ancak seçici kurul Burak'ın fotoğraflarını buruşturup çöpe atıyor. Daha sonrasında fark edilen ve tekrar çağırılan Burak Özçivit’in şansı dönüyor ve teklifler peş peşe geliyor.

Ünlülerin keşfedilme hikayeleri
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME

İzzet Yıldızhan'ın 23 yıldır sır gibi sa...

Metin Akpınar'ın evlilik dışı ilişkisind...

Türkiye’nin gündemine oturan olay: Yılla...

Hülya Avşar'dan Kadir Ezildi'ye terleten...

Survivor Hakan'dan elenir elenmez Batuha...

Gönül Dağı setinde taciz şoku: ''Zorla d...

Duygu Nebioğlu'nun annesi Suphiye Orancı...

Survivor Aleyna, Batuhan'ın kardeşi hakk...

37 kiloya düşmüştü: Cezaevinden çıkarıla...

Ünlülerin sosyal medya paylaşımları