09.06.2017-15:53 (Son Güncelleme:20.09.2021-12:48)

Fazla kilolarından rahatsız olan ünlü şarkıcı Işın Karaca yaptığı diyet ile 45 kilo vermeyi başardı.

1

45 KİLO VERDİREN IŞIN KARACA DİYETİ


Işın Karaca yaptığı diyet ile 45 kilo vererek büyük bir merak uyandırmıştı. Karaca’nın şeker ve tansiyon hastalığından ötürü, ideal kiloya ulaşamaması ona pes dedirtmedi.

2


Karaca, uyguladığı diyet programıyla 105 kilodan 60 kiloya kadar düşerek alkışları topladı. Peki, Işın Karaca 45 kiloyu nasıl verdi?

3


Yeni görüntüsü ile hayranlık uyandıran Karaca’nın sağlıklı diyet listesini sizin için derledik. Siz de bu diyet listesini uygulayarak ideal kilonuza ulaşabilirsiniz.

4

IŞIN KARACA DİYET LİSTESİ


Işın Karaca’ya 45 kilo verdiren diyet listesi içerisinde bulunan ürünler şunlardır; Yarım yağlı süt, yulaf, meyve, badem, ton balığı, yoğurt, kepek ekmeği, elma, ızgara köfte, zeytinyağlı ve limonlu salata. Sabah öğünü: Sabah kahvaltısında 3 yemek kaşığı yulaf ve 1 su bardağı yarım yağlı süt tüketin. Ara öğün: 10 adet badem ve 1 porsiyon meyve tabağıyla ara öğününüzü gerçekleştirebilirsiniz. Öğle öğünü: Öğlen yemeğinde 1 dilim kepekli ekmek, 100 gram ton balığıyla hazırlanmış ton balıklı salatanın yanında 1 kâse yoğurt tüketebilirsiniz. Ara öğün: 1 su bardağı yarım yağlı süt ve 1 adet elma tüketebilirsiniz. Akşam öğünü: Akşam yemeği listesinde 5 adet ızgara köfte, zeytinyağlı ve limonla hazırlanmış bolca yeşillikli salata. Uyumadan önce ise tekrar 1 su bardağı süt içilerek gün kapatılıyor.

5

DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER


- Diyet uygulanırken mutlaka bolca su tüketin. Çünkü bu diyetin en önemli kuralı günde 2 litre su içmektir. - Sağlıklı bir şekilde kilo vermek adına haftanın 5 günü mutlaka spor yapılmalıdır. - Bu uzun diyet sürecinde elbette canınız bir şeyler çekecektir haftanın bir günü ölçüyü kaçırmadan tüketebilirsiniz.

Ünlülerin Diyet Sırları: Işın Karaca Nasıl Zayıfladı?
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR