Ünlülerin Diyet Sırları: Adele Nasıl Zayıfladı?
Ses sanatçısı Adele 45 kilo vererek dikkatleri üzerine toplamıştı. Adele’nin bu büyük değişimi herkesi şaşırttı. Adele nasıl kilo verdi? Adele hangi diyeti uyguladı? Detaylar haberimizde...
Ses sanatçısı Adele 45 kilo vererek dikkatleri üzerine toplamıştı. Adele’nin bu büyük değişimi herkesi şaşırttı. Adele’nin zayıflama sürecini ve detaylarını merak edenler ise her yerde ünlü sanatçının 45 kiloyu nasıl verdiğini araştırmaya başladı. Adele’nin kişisel antrenörü Camila Goodis yaptığı açıklama ile verilen kiloların sırrını açıkladı.
VERİLEN KİLOLARIN SIRRI SİRTFOOD DİYETİ
Camila Goodis, Adele’nin egzersiz yapmaktan hoşnut olmadığını bu yüzden kilo verme başarısının % 80-90 oranında diyete bağlı olduğunu açıkladı. Ağır egzersizleri tercih etmeyen Adele, kilo verirken kas gücünü kaybetmemek için diyet ile birlikte yalnızca pilates yaptı. Camila Goodis, Adele’ye 45 kilo verdiren diyetin Sirtfood diyeti olduğunu açıkladı. Peki, Sirtfood diyeti nedir? Sirtfood diyeti nasıl yapılır?
SİRTFOOD DİYETİ NASIL UYGULANIR?
Diyet 2 aşamadan oluşur: 1. Aşama: 7 gün süren ilk aşamada amaç hızlı kilo kaybıdır. İlk 3 gün; günde iki kez yeşil sebze suyu ve 1 ana öğün vardır. Program, yeşil sular, limon, yeşil çay, kale, kereviz ve maydanoz gibi sebzeleri içermektedir. Tüketilen besinler totalde günde 1000 kaloriyi geçmemelidir. 2. Aşama: Sirtfood diyetinin kalan diğer zamanlarında günde 2 kez yeşil su ve 2 kez sirtüin aktivatörü besinlerinden oluşan zengin bir ana öğün tüketilir. İlk 3 hafta tamamlandıktan sonra sirtüin aktivatörü besinleri diyete ve yeşil sulara ekleyerek bu besinlere devam etmeniz gereklidir.
SİRTFOOD PİZZA
Pizza tabanı için: 7 gram maya, 1 çay kaşığı kahverengi şeker, 300 ml ılık su, 200 gram karabuğday unu, 200 gram beyaz un, 1 çay kaşığı zeytinyağı ve 1 tutam tuz. Domates sosu için: 1/2 ince kıyım kırmızı soğan, 1 diş rendelenmiş sarımsak, 1 çay kaşığı zeytinyağı, 1 çay kaşığı kurutulmuş kekik, 400 gram doğranmış domates, 5 gram fesleğen yaprağı ve 1 tutam tuz. Üzeri için: Roka, kırmızı soğan, rendelenmiş peynir ve ızgara patlıcan. Hazırlanışı: Maya şeker ve ılık suyu karıştırarak 15 dakika bekleyin. Ardından tüm taban malzemelerini ekleyip 45 dakika hamuru mayalandırın. Domates sos için zeytinyağında kırmızı soğan ve sarımsağı soteleyerek diğer malzemeleri üzerine ekleyin. 15 dakika pişirip blenderdan geçirin. Yağlı bir tepsiye hamuru yayarak el veya merdane ile hamuru açın. Önce domates sosu sonrasında ise üst malzemeleri hamurun üzerine koyarak 200 derecelik fırında iyice pişirin.