28.01.2021-12:44 (Son Güncelleme:28.01.2021-12:44)

Şarkıcı Gökçe, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla eniştesi ve teyzesini koronavirüs nedeniyle kaybettiğini açıkladı.

1


‘Tuttu Fırlattı’ şarkısıyla geniş bir hayran kitlesine ulaşan ve bir süredir ekranlardan uzak olan ünlü şarkıcı Gökçe’den kötü haber geldi.

2


Özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden Gökçe, karantina paylaşımlarıyla bir dönem adından sıkça söz ettirmişti.

3


Uzun süredir ekranlardan uzak olan ancak sosyal medya üzerinden sevenleriyle etkileşimde olmayı ihmal etmeyen Gökçe, bu sefer üzücü bir haberle gündeme geldi.

4


Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan ünlü şarkıcı, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda koronavirüs nedeniyle ailesinden iki kişiyi toprağa verdiğini açıkladı.

5


Eniştesi Nihat Eren'in ardından teyzesi Sevim Tekebaş'ı da koronavirüs sebebiyle kaybeden şarkıcı, yaşadığı derin üzüntüyü takipçileriyle paylaştı.

6


Teyzesinin acısıyla sarsılan Gökçe, ‘15 gün içerisinde ailede ikinci canımızı, canım teyzemi de kaybettik koronadan’ diyerek acı haberi takipçileriyle paylaştı.

7


Takipçilerini koronavirüs konusunda uyarmayı da ihmal etmeyen 41 yaşındaki şarkıcı, şu ifadeleri kullandı:

8


‘Maskeden sıkılanlar, koronayı hafife alanlar, aşıdan kaçanlar; bizim çektiğimiz acıları düşünün, olur mu? Sevdikleriniz yapayalnız veda etmesin’

Ünlü Şarkıcıdan Kötü Haber
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME

Türkiye Sertab Erener ile Eurovision sah...

Kim Milyoner Olmak İster'e ''Osmanlı'' s...

Yunus Emre ve Aleyna arasındaki ilişki o...

Ünlü oyuncu annesini dövdü! Magazin düny...

Tuğba Ekinci cesur dansına gelen eleştir...

Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen'in ces...

Ünlü modacıdan Nilüfer'e ağır eleştiri:...

Çiçeği burnunda anne Eda Ece, kızı Mina...

Kızılcık Şerbeti'nde soyunma cezalı tavl...

Survivor Yunanistan aşk adası oldu! Kame...