24.06.2022-15:13 (Son Güncelleme:24.06.2022-11:53)
>

Geçtiğimiz aylarda doğum yapan ünlü oyuncu Fulya Zenginer, minik oğlunun bir aylık fotoğrafını paylaşarak, bebeklerine neden böyle bir isim koyduklarını anlattı! Takipçileri tepki gösterdi, ‘küçücük çocuğa böyle anlamsız bir isim verilir mi?’ İşte detaylar…

1

Aile pozu paylaştılar


Geçtiğimiz yıllarda grafik sanatçısı olan Küntay Tarık Evren ile nikah masasına oturan Fulya Zenginer, bir ay önce minik oğlunu kucağına aldı.

2


İlk kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan ünlü çift, minik oğullar ile aile fotoğraflarını paylaştı.

3


Hamilelik sürecinin dönem dönem zor olduğunu dile getiren ünlü oyuncu, oğlunu kucağına aldıktan sonra her şeyin değiştiğini belirtti.

4


Eşi ve oğlu Milan’la fotoğrafını paylaşan ünlü oyuncu, bebeğine verdikleri ismin sosyal medyada büyük tepki çektiğini söyleyen Zenginer, ismin hikayesini anlattı.

5


Küntay Tarık Evren’den Milano’da evlilik teklifi aldığını ve hayatlarının aslında orada değiştiğini dile getiren genç oyuncu, bebeklerine bu yüzden Milan adını verdiklerini açıkladı.

6


Ancak bu ismin sosyal medyada büyük tepki çektiğini, bazı kişilerin ‘Sen nasıl Türk’sün’ diye yorumlar yazdıklarını belirten Zenginer, bebeğinin isminin kendisi için çok özel olduğunu ifade etti.

7


Milan için bakıcı tutmayacağını da ifade eden ünlü oyuncu, "Oğlumu bakıcıya emanet edemem. Onu kendim büyüteceğim çünkü her anında, her saniyesinde onun yanında olmak istiyorum." şeklinde konuşmuştu.

Ünlü oyuncu Fulya Zenginer bir aylık bebeğinin fotoğrafını paylaştı: Oğlunun adına tepki yağdı
mihrabkurt@haber365.com.tr
mihrabkurt@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME

Türkiye Sertab Erener ile Eurovision sah...

Kim Milyoner Olmak İster'e ''Osmanlı'' s...

Yunus Emre ve Aleyna arasındaki ilişki o...

Ünlü oyuncu annesini dövdü! Magazin düny...

Tuğba Ekinci cesur dansına gelen eleştir...

Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen'in ces...

Ünlü modacıdan Nilüfer'e ağır eleştiri:...

Çiçeği burnunda anne Eda Ece, kızı Mina...

Kızılcık Şerbeti'nde soyunma cezalı tavl...

Survivor Yunanistan aşk adası oldu! Kame...