20.02.2024-16:47 (Son Güncelleme:20.02.2024-16:47)

Bir döneme damga vuran Jet Sosyete dizisinde ''İlayda'' karakteriyle çıkış yakalayan ünlü oyuncu Deniz Cengiz'den bomba bir itiraf geldi. Ara sokakta ilişkiye girerken yaşadıklarını anlatan ünlü oyuncu herkesi şoke etti.

1


Jet Sosyete dizisinde canlandırdığı 'İlayda' karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Deniz Cengiz seks itirafıyla gündeme oturdu.

2


Tuluğ Özlü'nün sunduğu Umarım Annem Dinlemez adlı podcast programına konuk olan Cengiz ara sokakta nasıl cinsel ilişkiye girdiğini anlatınca sosyal medya çalkalandı.

3


Senaryosunu Gülse Birsel'in kaleme aldığı yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen Jet Sosyete dizisinde hayat verdiği 'İlayda' karakteriyle hafızalara kazınan Deniz Cengiz bu kez seks hikayesiyle adından söz ettirdi.

4


Tuluğ Özlü'nün sunduğu Umarım Annem Dinlemez adlı podcast programına konuk olan Deniz Cengiz arka sokakta nasıl cinsel ilişkiye girdiğini açık açık anlattı.

5


Tuluğ Özlü ünlü oyuncuya 'Bir arkadaşına bile anlatamayacağın kötü bir seks hikayen var mı?' diye sordu

6


Deniz Cengiz ise bu soruya şöyle yanıt verdi: ''Kadıköy'de bir ara sokakta otoparktan birinin giriş kat balkonuna girip sevişmiştik ve çocuğun bütün dizleri yara olmuştu.

7


En güzel yeri o. Bir de dizinin içleri yara oldu o olayı halledene kadar. Sonra ertesi gün buluştuk. Annesi 'Ne oldu oğlum?' diye sormuş.'' Ünlü ismin bu hikayesi kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

Ünlü oyuncu Deniz Cengiz'den skandal itiraf! Sosyal medya çalkalandı: Ara sokakta ilişkiye girerken...
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME

Usta oyuncu Ediz Hun'dan şaşırtan itiraf...

Saba Tümer'den aşk orucu tavsiyesi: Sırr...

Ünlü oyuncu annesini dövdü! Magazin düny...

Acun Ilıcalı sinir krizi geçirdi! İddial...

Onların Bu Hallerini Hiç Görmediniz Karş...

Skandal iddia sosyal medyayı salladı: Af...

Engin Polat'tan aylar sonra maskeli payl...

Seda Sayan’ın 4 aydır neden otelde yaşad...

Ezgi Mola'dan Masumlar Apartmanı itirafı...

Acun Ilıcalı'dan Survivor'ın kaderini de...