14.01.2022-09:37 (Son Güncelleme:14.01.2022-09:37)

Ünlü Futbolcu Ahmet Dursun’un Boşandığı Eşi Asena Demirbağ Sosyal Medya Üzerinden Eski Eşini Topa Tuttu!

Eski futbolcu Ahmet Dursun’la evliliklerini noktalayan Asena Demirbağ arasında sular durulmuyor. Eski eş Demirbağ, ünlü futbolcu hakkında açtı ağzını yumdu gözünü. İşte o detaylar…

Uzun süren birlikteliklerini 2019 yılında Paris’te kıydıkları bir nikahla taçlandıran futbolcu Ahmet Dursun ile Asena Demirbağ, çocukları olduktan sonra geçtiğimiz yıl ilişkilerini noktalama kararı almıştı. Eşiyle boşanmak isteyen ünlü futbolcu Dursun’un aksine Asena Demirbağ yaptığı açıklamalarla eşinden boşanmak istemediğini, çocuklarının da henüz çok küçük olduğunu dile getirmişti. Fakat ortak noktada buluşamayan çift yine de boşanarak yollarını ayırmıştı. Geçtiğimiz gün sosyal medyada takipçileriyle soru cevap yoluyla etkileşime geçen Demirbağ, biten evliliği hakkında sorulan sorulara yanıt verdi. Ünlü sunucuya sorulan ayrılık sorularından birisinde takipçisi; ‘’Kızın çok güzel. ‘Keşke evlenmeseydim’ diyor musun? Diyerek yönelttiği soruya ünlü isim ‘’Keşke adam gibi biriyle evlenseydim diyorum. Lidya’m iyi ki var’’ diyerek yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

DEMİRBAĞ: HER ŞEY KIZIM İÇİN

Ünlü futbolcu Ahmet Dursun’la ayrıldıktan sonra da sosyal medyada belli bir takipçi kitlesine sahip olan Asena Demirbağ, ayrılık sorularına verdiği yanıtla dikkat çekti. Bir takipçisinin; ‘’Ayrılık ile ilgili kızınıza nasıl yaklaşıyorsunuz?’’ sorusuna ünlü isim ‘’O konuda kısıtlama koymam. Her şey kızım için. Onun için en iyisi neyse onu yaparım her zaman. Karşı taraf hak etmese de...’’ diyerek eski eşi Dursun’a gönderme yaptı. Eski eşi hakkında yaptığı açıklamalara devam eden Demirbağ; ‘’Varlığıyla bir şey ifade etmeyen biri, yokluğuyla hiçbir şey ifade etmez. Rahatsız olan oydu. Aksi olsa kim ailesini bırakır? Benim sevgim kızıma fazlasıyla yeter’’ diyerek Ahmet Dursun ile biten evliliği hakkındaki duygularını paylaştı.


DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr