18.01.2022-15:05 (Son Güncelleme:18.01.2022-15:05)

Ünlü Fenomen Şeyma Subaşı’nın Yıllar Önceki Boşanma Kutlaması Yasak Elma Dizisine Bile İlham Oldu!

Ekranların sevilen dizisi Yasak Elma’nın son bölümünde bir detay, yıllar önce Şeyma Subaşı’nın yaptıklarına benzetilince sosyal medyada gündem oldu. İşte o detaylar…

Her hafta yayınlandığı yeni bölümü ve yeni entrikalarıyla, ilk çıkış yakaladığı günden bu yana büyük bir keyifle izlenen Yasak Elma dizisi dün akşam yayınlandığı son bölümüyle yine damgasını vurdu. Her hafta yayınlanan bölümüyle sosyal medyada çok konuşulan Yasak Elma, bu kez Acun Ilıcalı’nın eski eşi Şeyma Subaşı’nın geçmişte yaptıklarına bir gönderme olarak anıldı. Dizinin son bölümünde Yıldız’la Çağatay’ın boşanması olay olurken, Çağatay’ın eşini aldattığı sevgilisi Kumru karakterinin bunu kutlaması ise geceye damga vurdu. Dizide Kumru’nun Çağatay’ın boşanmasının ardından kendi yüzüğünü göstererek ‘’Boşandılar’’ yazması sosyal medyanın ve magazine gündeminin tam ortasına oturdu. Acun Ilıcalı’nın eski eşi Şeyma Subaşı’nın da geçtiğimiz yıllarda aynı olayın bire bir aynısını yapması, dizideki göndermenin Subaşı’ya olduğu çıkarmasını yaptırdı.

BOŞANDILAR NOTU OLAY OLDU

Fox TV ekranlarının en sevilen dizilerinden biri olan Yasak Elma, her hafta olduğu gibi bu yıl da içerdiği entrika fazlalığı nedeniyle izleyiciden tam not aldı. Yeni sezonda kadroya giren Kumru karakteri işleri daha da karmaşık hale getirirken, Yıldız’la Çağatay’ın boşanması Kumru’nun zafere ulaşmasına neden oldu. Dün akşam yayınlanan bölümde Kumru’nun parmağındaki yüzükle poz verip bunu sosyal medyadan paylaşmış olması ise, yıllar önce Acun Ilıcalı’nın eski eşiyle boşandıktan sonra Şeyma Subaşı’nın yaptığı paylaşıma benzetildi. Sosyal medyada çok konuşulan bu konu, magazine gündemine de damgasını vurdu. Yasak Elma dizisinde yer verilen bu detay sonrası da oklar sadece ünlü fenomeni gösterdi.


DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr